Digitale planner van de Structuurdoos

Transformeer je drukke leven in een georganiseerde oase van succes en welzijn met de digitale planners! Deze is perfect voor jou als je graag structuur wilt en tegelijkertijd gebruik wilt maken van de flexibiliteit. Jouw georganiseerde, energieke toekomst wacht!

Ouderwets plannen in een modern jasje

Digitale planner

Een goede vriendin gaf me de bijnaam structuurdoos, omdat ik al jaren helemaal gek ben op plannen en uitvoeren.

Vroeger waren het de Filofax-agenda’s. Elke bezigheid had een kleurtje en een sticker. Tegenwoordig ben ik helemaal gek op mijn eigen gemaakte digitale planner.

Het is net alsof je schrijft op papier, maar het is zo fijn om mijn planner clean te houden doordat het digitaal kan! Je kunt deze planner namelijk op de tablet gebruiken, waarop je met je styluspen kunt schrijven.

Ik zelf gebruik een iPad met daarop Goodnotes. Goodnotes is een app die niet bij deze digitale planner wordt geleverd en om er maximaal gebruik van te maken, kun je de premiumversie van Goodnotes aanschaffen voor maar $10 per jaar of $29,99 ineens.

Heb je een Android tablet, dan raad ik je Noteshelf app aan waarvoor je maar $4,99 ineens hoeft te betalen.

De ultieme digitale planner met maar liefst 483 pagina's

Transformeer deze dagelijkse uitdagingen in triomfen met deze digitale Business & Life planner, speciaal ontworpen voor doorzetters die de kracht van organisatie en zelfzorg willen omarmen. Neem de leiding over jouw leven en ontgrendel een gezonde, gebalanceerde levensstijl. Klaar om de verandering te omarmen? Ontgrendel jouw gestructureerde leven vandaag nog! 💪🗝️

 

Je kijgt:

 • 7 hoofdstukken met 
  • Hoe je deze planner gebruikt en een nulmeting van je leven en persoonlijkheid nu.
  • Hoe je doelen stelt en behaalt, pas het gelijk in de praktijk toe.
  • Dag, – week,- maandplanning en -reflectie, inclusief ruimte voor zelfontwikkeling.
  • Maaltijdplanners en boodschappenlijsten.
  • Self-care, habit trackers en je workoutplanning.
  • Een sectie wishlists, zodat jij kunt bijhouden wat je allemaal wilt oden, lezen, luisteren, kijken en beleven.
 • Talloze extra masterclasses verwerkt in de planner over hoe je gewoontes bouwt, gezond eet, beweegt en je goed voelt over jezelf.
 • Support bij al je vragen die jij hebt over gebruikname van de planner.

Dit is geen app

De digitale planner en alle andere digitale producten die je op mijn website vindt, zijn geen apps. Zodra je deze aanschaft, krijg je een PDF die je kunt uploaden naar Goodnotes of Noteshelf.

 

Ik ben zelf gespecialiseerd in Goodnotes en kan je dus volledig ondersteunen met al je vragen daarover. Je krijgt na aankoop ook een uitlegvideo hoe je je digitale planner in gebruik kunt nemen.

Meer zien?

Hieronder heb ik een video voor je en alle benodigde info in infographics met een impressie hoe mijn digitale planner eruit ziet. Enjoy! ☺️

Klik op onderstaande afbeeldingen om ze te vergroten.

Start vandaag nog met de digitale planner van de Structuurdoos

De opzet is simpel. Als je je kan vinden in onderstaande voordelen van een digitale planner, dan moet je deze hebben!

 • Je werkt graag met een tablet en pen.
 • Je wilt graag flexibiliteit. Doordat je op een tablet werkt, kun je gemakkelijk gebruik maken van een complete toolbox met daarin pennen, kleuren, markeerstiften en post-it’s, en waar je eindeloos kan kopiëren, slepen, plakken, dupliceren – wat jij maar wilt.
 • Je graag alles op 1 plek wilt hebben. Doordat je gebruik maakt van 1 app, heb je niet meer talloze begonnen notitieboeken en planners op een stapel. Je kunt binnen de app gemakkelijk linken en houdt je planning en notities clean.

Wil je eerst even gratis proberen?

Download dan de selfcare-planner die ook onderdeel uitmaakt van de ultieme digitale planner. 

Level Up for you vault

Nee. De digitale planner is in feite een (heel groot en interactief) PDF bestand met hyperlinks. Deze kan je bewerken in de app Goodnotes, die je op al je apparaten kan installeren. 
Let op: ik ben gespecialiseerd in Goodnotes. Bij je planner krijg je een heldere tutorial video en een stappenplan waarin ik je uitleg hoe het werkt. Het is simpel, en je moet wel even weten wat je precies moet doen.

Nee. Je betaalt één keer een vast bedrag, en dan heb je de planner he-le-maal. De app Goodnotes is niet inclusief, hiervoor betaal je $10 per jaar of $29,99 ineens.
Voor Android raad ik Noteshelf aan, die is $4,99 ineens.

Voor 2024 heb ik een agenda gemaakt die bijna dezelfde inhoud heeft als deze ultieme planner. De agenda kun je met korting hier vinden. Scroll verder als je nog meer worksheets apart uit de digitale planner wilt.

Meer zoals dit

Dit delen: