Goede voornemens | waarom ik niet op 1 januari ermee begin - Luna Maria
afbeelding

1 januari staat voor de deur. Dat betekent elk jaar weer dat we ons bezig houden met de goede voornemens van volgend jaar. Maar is het dan wel zo slim om op 1 januari te beginnen hiermee? Lees verder hieronder!

Waarom ik niet op 1 januari begin

Kijk, mijn probleem met 1 januari is dat het een verloren dag is voor mij. Of er nou lockdown is of niet, ik ga toch wel uit mijn plaat (Dansend hé). En als er een ding is waar ik nooit op bespaar, is het wel slaap. Als ik op 1 januari ‘s nachts pas om 2 uur naar bed ga, ga ik echt niet de ‘volgende ochtend’ om 6 uur uit bed. Fris en fruitig. Nee, meestal word ik brak wakker, rond uur of 12 ‘s middags. Geen wekker. Stinkend uit alle gaten die ik heb.

Wanneer begin ik dan wel?

Ik kan me voorstellen dat het voor jou niet anders is. Waarschijnlijk kan je je kinderen wel achter het behang plakken als ze te vroeg aan je bed staan. Daarom begin ik meestal al in december met mijn goede voornemens. Zo heb ik het tweede jaar achter elkaar een visionbord gemaakt dat ik op een prominente plek heb hangen. Daar zie ik het elke dag. Aangezien ik het al zie, zodra ik het ergens in december heb gemaakt, ga ik dus gelijk dezelfde dag, al dan niet de volgende dag, er gelijk mee aan de slag. Het houd me gemotiveerd om aan mijn goede voornemens te werken.

Daarnaast vind ik dus 1 januari een verloren dag. Daarnaast: telt het als je jezelf als goed voornemens hebt gesteld om niet meer te drinken, dat je dan na 00.00 uur met een glas champagne proost? Het is dan immer al 1 januari…. Think about  ik 😉 Daarom is 2 januari of zelfs een week later een veel beter idee! Wil je weten hoe jij jezelf elke dag kunt blijven kietelen? Lees dan mijn artikel hierover in deze post.deze post.

Hoe jij je goede voornemens dit jaar in vervulling laat gaan!

Over die week later gesproken… Ik heb een hele vette kans voor je. Want op 11 januari, als alle nieuwjaarszoomborrels voorbij zijn en Blue Monday nadert, gaan wij juist aan de slag met jouw goede voornemens! Ik ga dan namelijk met het ‘Hell Yeah-leven’  traject starten, waarin we aan de slag gaan om jouw goede voornemens in gewoonten om te zetten. We gaan gezamenlijk online (=Coronaproof) aan de slag. Jij krijgt 4 weken lang elke maandag een Masterclass om je goede voornemens werkelijkheid te laten worden, een keisterke Community achter je waar jij je ervaringen kunt delen en als kers op de taart een VIP-sessie met mij waarin we je goede voornemens uitpluizen, een plan opstellen en alles inplannen zodat jij het gelijk kunt omzetten in de werkelijkheid. Wil jij hiermee aan de slag? Klik dan verder om meer te lezen en meld je gelijk aan!

Luna Maria – Krijg je ‘Hell yeah!-leven

Mis niets!

Ben je benieuwd naar nog meer van dit soort artikelen en wil je niets meer missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg mij op Insta en Pinterest.

Over LumaGym

Over mij

Heb je vandaag al je dosis energie gehad? Ik ben Maria en ooit begonnen met deze website, omdat ik het fantastisch vind om mensen te inspireren. Vooral op het gebied van sport, voeding en gezondheid!​

Op zoek naar een specifiek artikel?

Mis niets en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je lekkerder in je vel zitten met energie voor 10? Geef je lichaam, ziel en geest dan die 5 minuten per week me-time en schrijf je in!

Deze site bevat affiliatelinks. Wanneer je een product koopt, zal het je niet meer kosten dan gewoonlijk, maar krijg ik hiervan wel een kleine commissie.

Bevalt je dit artikel? Deel het dan! :)

Deel op facebook
Deel op pinterest
Deel op whatsapp
Deel op email
Deel op twitter
Deel op linkedin

2 reacties op “Goede voornemens | waarom ik niet op 1 januari ermee begin”

  1. Dank je wel Yani! Mijn excuses dat ik nu pas op je reactie terugkom. Maar ik ben blij dat je dit onderwerp interessant vindt 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde artikelen

Polar M400
Hardlopen

Polar M400

Mijn review Mijn ex is de schuldige! Hij heeft mij op mijn 21e overgehaald om kokkend en naar adem snakkend

Lees verder »
Scroll naar top
Luna Maria draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches