Level up - Personal Training aan huis+ - Luna Maria

Luna Maria - word mentaal en lichamelijk sterker

LEVEL UP - Personal Training aan huis + mindset en voeding

Ben jij ook klaar met die futloosheid van een couchpatato?

Haal niet alles uit jezelf wat er in je zit?

Heb je jezelf als doel gesteld om je lichaam en geest te resetten en een enorme boost te geven?

Mis je alleen nog de stok achter de deur?

Tijd om je smoezen de deur uit te zetten, wij gaan knallen! Ik kom je namelijk de eerste keer gratis* afmatten.

Corona

Als ik naar meneer Rutten mag luisteren, kan ik mijn site elke week aanpassen šŸ˜‰ De tekst die je hieronder leest, kan dus verschillen van de werkelijkheid. Meld je gewoon aan en ik zal binnen 3 dagen contact met je opnemen over de mogelijkheden! Weet dat we ons altijd aan de maatregelen houden. Je kunt je dus nog steeds aanmelden voor de proefles!

Herken jij dat ook?

Jij, powervrouw, hebt je zaakjes goed voor elkaar. Succesvol ambitieus is je op het lijf geschreven. Je leven is bijna perfect.

Alleen je conditie laat te wensen over, die muffintop boven je riem ergert je en je weet dat je nog zoveel meer uit je gezondheid zou kunnen halen als je maar die regelmaat in gezond eten en sporten kunt krijgen en die innerlijke criticus uit zou kunnen zetten.

Hoe makkelijk ā€˜in controlā€™ blijven je op alle andere gebieden van je leven ook afgaat, dit krijg je maar niet in je systeem.

Herken jij je in drie of meer van de onderstaande punten? Dan is dit aanbod voor jou!

Powervrouw in balans
Madelon en Chantal

Die doelen die je wilt behalen zijn echt bereikbaar!

Maar jij en ik weten ook dat je daarvoor echt beter voor jezelf mag gaan zorgen.

Hoe beter je conditie, hoe makkelijker je ook andere doelen behaalt.

Stel je voor dat je elke dag fris wakker wordt. Je zin in de dag, best een volle agenda maar dat geeft niet, want je weet dat je ā€˜s avonds niet uitgeput op de bank zit en dat je niet zomaar van iedere tegenslag omvalt. Jij hebt eindelijk die regelmaat gevonden in gezond eten, lekker sporten en je hebt grip op je mindfucks. Jij weet dat je er alles uithaalt en dat je elke week weer tot het uiterste gepusht wordt.

En nu denk jij: “Ik vind het helemaal niet zo makkelijk om mezelf steeds maximaal uit te dagen.”

Hoeft ook niet

Want ik sta twee keer per week -dingdong- aan je voordeur voor een Personal Training aan huis. Geen smoezen meer. Ik zorg er wel voor dat het zweet van je voorhoofd druipt, zonder je natuurlijk helemaal kapot te maken. Want je grenzen opzoeken is best lekker, maar niet meer van stoppen weten, daar bewaar ik je ook voor.

En wie weet, raak je als bonus die overtollige kilo’s ook nog kwijt. Dat gaat niet vanzelf, maar als je dat wilt, dan kun jij dat ook!

Wat je denkt, voelt en doet, ben je! Tijd om de volgende betere versie van jezelf te zijn.

Hoe gaat LEVEL UP

Wist je dat je nog meer bereikt als je lekker in je vel zit?

Meer dan eens heb ik ervaren dat mijn klanten een inspiratie zijn voor hun omgeving. Dit is een virus dat je heel graag onder de leden wilt hebben, want door de powerknop om te zetten, breng je je leven en gezondheid naar het volgende niveau.

Hoe gaan we dat bereiken?

Weet dit: voor het aanleren van een nieuwe gewoonte staat gemiddeld 63 dagen. Daarom gaan we minimaal 12 weken met elkaar aan de slag, want ik sta voor resultaat. Ik wil dat je blijvend effect van onze samenwerking houdt.

In dit programma krijg je van mij de kennis en de vaardigheden om dat voor elkaar te boksen, en ondersteun je bij elke stap van dit transformerende traject. Jij gaat dit rocken. Ik ben je motivator.

Druk nu op onderstaande knop en meld je aan voor een proefsessie, gewoon bij jou thuis.

Wat gebeurt er als ik me aanmeld voor een proefsessie?

Na je aanmelding krijg je binnen drie dagen bevestiging van onze afspraak en ontvang je praktische informatie (wat moet je aan, hoe kun je je het beste voorbereiden).

Daarnaast wordt je direct aangemeld voor de app (ik maak gebruik van Virtuagym), om je de kans te geven alvast wat rond te neuzen.

Benieuwd hoe zo’n personal training aan huis eruit ziet? Hieronder heb ik een kleine sneakpeak voor je!Ā 

Wat anderen zeggen

review balansbrenger
Deelgenomen aan het balansbrenger traject van Maria. Veel van geleerd op verschillende vlakken ĆØn over mezelf! Er is aandacht voor mindset, voeding en sporten en Maria kijkt hierbij wat goed bij je past. Sommige dingen pak je meteen op, maar merkte ook dat je onbewust bewuster wordt van hoe je met bepaalde zaken omgaat en in bepaalde situaties reageert. Heb een aantal nuttige handvaten gekregen. Voor wat betreft voeding, heb ik geleerd bewustere keuzes te maken zonder mezelf van alles te moeten onthouden (moeten is overigens een woord dat je van Maria niet mag gebruiken šŸ˜‰). Sporten deed ik al regelmatig en ga hier uiteraard mee door. Dank je wel, Maria voor het delen van al je kennis, luisterend oor en mij een spiegel voor houden.
Madelon
Ik ben 8 weken met de Balansbrenger van, en met, Maria aan de slag geweest. Wat een fijne energie geeft deze vrouw. Naast veel kennis over voeding en sporten besteed ze veel aandacht aan je mindset. Alles begint namelijk tussen je oren. Ze oordeelt niet, ook niet als je toch teveel taart hebt gegeten šŸ™‚ maar vind het veel belangrijker hoe je jezelf voelt. Ik laat stapje voor stapje mijn overtuigingen los die me in de weg staan. En ze leert me anders kijken naar bepaalde onderwerpen die telkens weer terug komen in mijn leven. Ze is echt anders dan een gewone sport coach en geeft aandacht aan alles wat nodig is. Wil je aan de slag met je gezondheid van binnen en van buiten? Dan is Maria een echte aanrader!
Karin

Start vandaag nog

12 weken Level Up traject

Jouw investering voor een duurzaam gezondere en fittere lifestyle is slechts ā‚¬125,- per week voor 12 weken (inclusief btw) via automatische incasso.

Dit is een all-inclusive-tarief; tot 50km vanuit Leerdam kom ik namelijk zonder voorrijkosten naar je voordeur gereden, krijg je 12 weken lang twee keer per week Personal Training aan huis, coaching om een sterke mindset te ontwikkelen met behulp van mijn programma om je mindfucks te tackelen en wekelijkse voedingsanalyses, zodat we direct en snel kunnen sturen op een gezonder voedingspatroon.

Voordat we met elkaar aan de slag gaan, wil ik je natuurlijk eerst leren kennen en kijken of ik de persoon ben die jou het beste kan helpen gezonder en fitter te worden. Als ik om wat voor reden dan ook denk dat iemand anders een geschiktere match is voor jou, zal ik dat ook eerlijk zeggen. Meld je daarom gewoon aan voor de gratis proefsessie!

Ik heb nog een vraag over Level Up

Heel simpel: een sterker lichaam en sterkere geest. Jij weet al dat gezondheid alles is. Jij weet dat je nog harder kunt gaan en al je doelen kunt bereiken als je goed voor jezelf zorgt. Je weet echter ook dat je een stok achter de deur mist of het soms gewoon lekker is om te volgen in plaats van op alle gebieden in je leven de leiding te nemen. Je zult niet alleen de kennis opdoen hoe je gezonder eet, welke oefeningen je nodig hebt om sterker te worden en hoe je die mindfucks aanpakt, ik begeleid je ook in je vaardigheden.

Plat gezegd krijg je 12 weken lang elke week 2 keer per week Personal Training aan huis van 45 min. Daar beginnen we mee als ik – dingdong- aan je deur sta. We besteden ook iedere training aandacht aan hoe het met je gaat en aan wat jij nodig hebt om deze nieuwe leefstijl op een duurzame manier vol te kunnen houden. Ā Je krijgt van mij toegang tot mijn kennisprogramma waarin ik je in 7 stappen leer hoe je je belangrijkste belemmerende overtuigingen en mindfucks blijvend uit de weg ruimt. Ā 

Daarnaast krijg je elke week een korte voedingsanalyse per video toegestuurd (per Whatsapp). EN heb ik daarvoor ook 7 onderwerpen voor je verzameld waarin je meer leert over hoe gezonde voeding nu eigenlijk uitziet.

Niet eenzijdig met maar Ć©Ć©n aspect van een gezonde leefstijl aan de slag, maar een overcompleet programma.

Voor de vrouw die graag aan zichzelf wil werken, ambitie is je tweede voornaam, van humor houdt en zichzelf graag kietelt door haar lichaam uit te dagen. Daarnaast vind ik je mentale welzijn ook belangrijk! Daarom gaan we niet alleen maar lekker trainen, maar help ik je ook om een sterkere mindset te ontwikkelen en om de juiste voeding te vinden die goed is voor jou en je lijf.

Alles op jouw niveau en binnen jouw mogelijkheden. Maar altijd grensverleggend. Ik ben door mijn opleiding gespecialiseerd in het vrouwelijk lichaam en weet dus ook alles over:

  • zwangeren;
  • postnatalen;
  • vrouwen die revalideren van bijvoorbeeld kanker;
  • dames die te kampen hebben met de overgang en toch graag hun gewicht onder controle willen houden.

Als je snelle oplossingen wilt. Een wonderpil zodat je hangend op de bank toch je resultaten behaalt. Als ik je aan moet jagen. Ik help je met alle liefde, maar je moet de acties toch echt zelf uit voeren. Als je van nature een mauwerd bent, zijn we ook geen match. Je weet van tevoren waar je in stapt. Je bent je ervan bewust dat je minimaal 12 weken aan je gezondheid gaat werken op hoog niveau. Daar past doelgerichtheid en ambitie bij. Heb je die niet en moet ik je erdoor heen sleuren, dan is het beter voor ons beiden als je een andere trainer zoekt.

We beginnen de sessie altijd met 45 minuten sporten. Als klein meisje leerde ik altijd al: Erst die Arbeit, dann der Spass. Ook al is sporten natuurlijk lekker, als je het mij vraagt, je wordt altijd uitgedaagd.

Het liefst wil ik mijn klanten zoveel mogelijk variatie aanbieden. De inhoud van de les zal nooit hetzelfde zijn. De ene keer ga je aan de slag in een circuit, waar je stations in een bepaalde tijd af moet werken en de andere les gaan wij expliciet met krachttraining aan de slag om het bovenlijf te versterken.

Wel zorg ik er elke training voor dat je HELE lijf getraind wordt .

Deze elementen komen iedere training aan bod:

  • wij starten altijd met een proper warming-up;
  • daarna mag je aan de slag met de kern. Denk hierbij aan een circuit, of een meer technische les met gewichten;
  • Wanneer de kern niet de hele les duurt, komt er nog een toetje achteraan in de vorm van buikspieren of een korte conditiesessie (ik deel mijn lessen graag in als een dinertje bij een restaurant).Ā 
  • Uiteraard sluiten wij hierna af met een cooling-down.

Zijn we klaar met sporten, dan hebben we nog 15 minuten per sessie om het te hebben over de onderwerpen waar je tegenaan loopt in mijn programma’s. Je kan me ook alles vragen over de voedingsanalyses. Ik ben van mening dat je beter resultaat behaalt als je meer kennis hebt.

Helaas kunnen er redenen zijn waarom de les niet doorgaat.Ā 

De volgende redenen zouden een oorzaak kunnen zijn waarom de les gecanceld wordt:

  • Onmacht vanuit mij: uiteraard kan het zo zijn dat ik zelf ziek ben of door bijzondere omstandigheden verhinderd. Op dit moment heb ik nog geen reserve hiervoor. Ik zal de sessie dan niet doorberekenen. Of we er dan een week achteraan plakken of binnen dezelfde week inhalen, gaan we op dat moment bespreken.
  • Onmacht vanuit jou: De annuleringsperiode is 24 uur van tevoren. Ik wil je vragen om je natuurlijk zo snel mogelijk af te melden, maar mocht dat niet lukken, dan moet ik bij annulering korter dan 24 uur van tevoren de sessie in rekening brengen.

Uiteraard neem ik na de proefsessie contact met je op, mochten we tijdens de sessie nog niet hebben besloten om het programma op te starten. Naast dat ik benieuwd ben, hoe het met je spierpijn is en wat je er na een nachtje slapen van vindt, wil ik ook in contact blijven.Ā 

De sessies zijn altijd bij je thuis. Mocht dat geen optie zijn, dan kun je ook naar Leerdam komen. In Leerdam zijn ze echter wel buiten en zal de coaching ook buiten op het veld plaatsvinden. Wanneer, ligt helemaal aan onze agenda’s. Daarover maken we altijd persoonlijk afspraken.

* Gratis Personal Training aan huis? Ze lijkt wel gekke Henkie…

Je zal wel denken: “Is de eerste sessie gratis? Dan zal het wel niks zijn!”

Ja, dit is helemaal gratis (tenzij je er niet bent)! Dit doe ik met een reden. Want ik weet hoe moeilijk die eerste stap vaak is. En als je die eerste stap genomen hebt, ga je daarna vliegen. Daarom geef ik de eerste sessie gratis aan je. Ik bedoel: met een nieuwe auto wil je ook eerst een proefrit maken, voordat je hem koopt, niet waar?

Ik wil gewoon dat die eerste stap een eitje voor je wordt.

Natuurlijk lijk ik wel gekke Henkie, maar ik wil je nu al, vooraf laten zien dat ik echt een dedecated trainer ben. En ja, het wordt zeker wel een afmatsessie. Maar ik ga je niet over de klippen jagen. Want dit is tenslotte Personal Training. Helemaal op jou afgestemd. Daarom zullen we vooraf nog even contact hebben over een aantal details. Een keerzijde is namelijk – als het veel te zwaar wordt – dat je het anders niet volhoudt. En dat willen we niet.

Ben je er niet, zeg je korter dan 24 uur van tevoren af of sta je niet in je sportpakkie klaar, dan moet ik de sessie wel in rekening brengen. Want laten we eerlijk zijn: ik kom natuurlijk niet voor Jan Doedel šŸ˜‰

In dat geval kost de sessie gewoon ā‚¬45,-

Over mij

De zon schijnt en ik kijk uit over de weilanden. Ik heb net een heerlijke wandeling met mijn honden achter de rug. Even flink ingespannen. Ik geniet met volle teugen en adem de frisse lucht in en weer uit. En dat is voor mij heel bijzonder, gewoon ademen. Het is goed zo.

Met een heerlijk voldaan gevoel ga ik naar huis. Sinds ik aan mijn fysieke en mentale kracht werk, kan ik de wereld aan. Heb ik zin om te zingen, te bewegen en kies ik voor gezonde voeding omdat ik weet dat dat het beste voor me is. Dat ben ik waard. Meer dan waard.

De laatste met gym

Maar dat is weleens anders geweest. Ik ben Maria en geboren met astma. Sporten was wel het laatste wat mij geadviseerd werd vroeger. Rustig aan doen, niet forceren, niet teveel inspanning leveren. Ik had zelfs een hekel aan gym. Maar doordat ik verliefd werd op een marinier en daardoor wel aan de bak ‘moest’ ervaarde ik precies wat sporten en gezond leven met je geest en lichaam kunnen doen. Daarom kan ik je als geen ander helpen met jouw doelen.

Wilskracht

Ik Maria, die nog geen shuttle run test kon lopen, ging naar de sportschool. Wat zouden mijn vroegere vrienden daar hard om gelachen hebben. Op de sportschool konden ze mij het vast wel leren. Ik werd sterker, zette door en leerde om mijn grenzen te verleggen. Ondertussen had ik mijn vriendje laten gaan. Maar de wilskracht om fit te worden nam hij niet van me af. Toch kreeg ik niet de begeleiding waar ik op hoopte. Ik kwam erachter dat als je net buiten de toom valt er weinig mensen zijn die jou echt begrijpen en kunnen helpen. En als ik in de groepslessen anderen bezig zag, kreeg ik de neiging om ze te leren hoe het anders kon.

Jouw stok achter die deur

En daarom kan en wil ik jou motiveren, helpen en leren goed voor jezelf zorgen, geloven in je zelf en bewegen op je eigen manier dat zo ontzettend belangrijk is. Ik heb lang op halve kracht geleefd en dƔƔr pas ik nu voor. Ik voel de lucht weer door mijn longen stromen. En ja, ik heb nog steeds astma. Maar ook daar is mee te leven. Op volle kracht. Ik geloof dat lichaam en geest een zijn. Als je deze met elkaar verbindt? Dan krijg je power. Power om vol te leven vanuit jouw kracht. Dat is het allerbeste wat jij jezelf kunt geven. Ga ervoor vrouw, je hebt het in je. Adem in, adem uit…

Buiten sporten in Leerdam
Scroll naar top
Luna Maria draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches