(Online) Personal Training

Herken jij dat ook?

Je voelt je geleefd in plaats van te leven. ’s Ochtends begin je al ongeduldig tegen je kinderen te spreken omdat ze niet opschieten. Ze moeten naar school en jij naar je werk, terwijl je nog moe bent. Op het werk ligt er een stapel problemen op je te wachten en als je ’s avonds thuis komt, wil je niets liever dan op de bank zitten omdat je overweldigd bent door de dag. Maar er zijn nog een aantal andere dingen waar jij je aan ergert:

 • Je vraagt je soms af waar JIJ blijft in dit leven en hebt daarna een slecht geweten
 • Je bent klaar met je extra kilo's
 • De laatste keer dat je de trap op rende is al tig jaren geleden
 • Na een stressvolle dag ben je te vermoeid om ook maar boeh te zeggen
 • Je zou graag meer aan je gezin willen geven maar je batterij is leeg
kinga-cichewicz-402025-unsplash.jpg

Luna Maria

(Online) Personal Training

Hoe druk is jouw leven als moeder, vrouw, werkneemster, partner? Wil je meer rust in je hoofd, meer zelfvertrouwen, sterker worden en je overtollige kilo’s afvallen? Dan is de (Online) Personal Training voor jou! Meld je aan voor een kennismakingsgesprek door op de knop te klikken! Ik neem binnen drie dagen contact met je op.

Waarom die haakjes om online? Woon jij in of in omgeving van Leerdam, dan kom ik gewoon bij je thuis! Komt dat niet uit, woon je in Groningen of slaat Corona weer toe, dan verplaatsen we de sessie naar een videogesprek!

online Personal training

Zou het leven niet mooier zijn als

Je ’s ochtends uit je bed springt en je zin hebt in de dag. Jij hebt energie voor 10, past weer in je broek van vorig jaar en stapt met zelfvertrouwen het leven tegemoet. Je voelt je sterker in je lijf – want dat ben je ook. Je bent lichamelijk en mentaal gegroeid en dat voelt en ziet je omgeving ook. Want je kunt je kind(eren) en partner meer vreugde geven, doordat je batterij helemaal opgeladen is. De zin ‘En waar blijf ik?’ is al in geen weken meer in je opgekomen, want je pakt je tijd, zonder slecht geweten! In plaats van ’s avonds op de bank te niksen, kun jij in je mooiste jurk op date night met je hubbie. Zo’n leven is je gegeven – je mag het alleen nog maar ontvangen. Meld je aan voor een kennismakingsgesprek door op onderstaande knop te klikken.

Pak die me-time om te groeien - zonder slecht geweten

De oplossing

Begin vandaag met (Online) Personal Training

Omdat jij er voor de hele wereld bent, oftewel je bent de hele wereld voor je omgeving, ben ik er voor jou, vrouw! Ja, lees die vorige zin nog eens.

Want weet je… Je geeft al veel. Het liefst zou je nog meer willen geven, maar daarvoor moet de accu wel vol zijn. Jij gelukkig zijn met jezelf. Je batterij zal zeker opladen met dit traject (Online) Personal Training. Ook al is het op afstand, ik neem je aan de hand en reik je handvatten voor de rest van je leven. Woon je in of in omgeving van Leerdam, kom ik bij je thuis. Woon je in Groiningen of komt een lockdown weer om de hoek kijken, verplaatsen we de sessies naar Zoom. Want ik ben van mening dat lichaam, geest en ziel één zijn. Verbinding is hierbij key. Zowel een goede klik tussen ons, als ook de drie-eenheid lichaam, geest, ziel én de drie pijlers waarop ik mijn traject heb gebouwd: beweging, mentale coaching en voeding. Sta open en de wereld ligt aan je voeten. Onderneem actie en bereik je doelen met vreugde.

adult-beach-blue-sky-709478.jpg

Wat anderen zeggen

Trainen met Maria is meer dan alleen een uurtje sporten, maar alleen je eigen ervaring hiermee zal je overtuigen. Dus plan dat kennismakingsgesprek in!
Mariska
Ik heb zelf in de sport gewerkt, dus had even moeite om los te laten toen ik met Maria aan de gang ging. Maar ik merkte al gauw dat ze verstand heeft van haar vak en dat de resultaten niet uitbleven!
Margreet

Een opsomming hoe het traject verloopt

Omdat je natuurlijk benieuwd bent wat je te wachten staat, maak ik hier een korte opsomming van hoe het traject verloopt:

 • Het traject duurt standaard 12 weken
 • 1 sessie duurt 45 minuten
 • We zien elkaar 2 keer per week voor een sport-/ coachingssessie
 • We gaan een plan opstellen aan de hand van je doelen
 • Ik coach je op sport, voeding en mindset
 • Sport: 1 keer per week gaan wij samen aan de bak met een trainingssessie. Daarnaast krijg je van mij aan persoonlijk plan hoe je de rest van de week het beste in beweging blijft.
 • Voeding: jij houdt je eten bij in mijn app en ik geef je elke week per video adviezen over je voeding aan de hand van je voedingsdagboek. Heb je er vragen over, mag je me altijd appen en mailen!
 • Mindset: naast een goed gesprek met een bakkie koffie erbij, ontvang je elke week extra tips van mij om je nóg beter te voelen. Denk hierbij niet alleen aan hoe je een positieve instelling kunt ontwikkelen, maar ook over hoe je je dagelijks leven beter kunt inrichten.
 • Je mag me altijd appen en mailen met al je vragen! Oftewel wat ze noemen: 24/7 bereikbaar. Ik kom er dan zo snel mogelijk op terug 😉
 • Mijn persoonlijke doel is om je handvatten op het gebied van sport, voeding en mindset aan te geven, waarmee je de rest van je leven vooruit kunt!
persoonlijke blog

Waar haal ik mijn wijsheden vandaan?

Ik ben me ervan bewust dat er veel mensen op internet zijn die hun kennis uit ervaring putten. Vooral wat voeding en sport betreft. Omdat ik een echte Duitse ben, vind ik het naast de ervaring die ik heb opgedaan ook belangrijk dat ik mijn papiertjes binnen heb. Een van mijn waardes is kennis hebben van de dingen die ik vertel en vooral wat voeding en sport betreft, veiligheid. Je zult me dus niet zo gauw zien vertellen dat je een bepaald dieet moet gaan volgen of sport moet gaan doen omdat dat nu eenmaal in is. Ik onderbouw mijn adviezen graag en ben zo transparant mogelijk. Wat ik daarvoor aan opleidingen en kennis heb (op)gedaan, zie je hieronder:

 • Sinds mijn 24e zit ik in de sportindustrie (ik kwam er pas later achter dat sport mijn passie is - lees hieronder over mij hoe dat kwam).
 • Sport- en bewegingsleider MBO 3.
 • Female Power Cursus: deze gaat over het trainen van het vrouwelijk lichaam. Denk aan puberende, zwangere, postnatale en in de overgang zijnde dames.
 • Gewichtsconsulente. Ik ben echter niet geregistreerd, omdat ik ook graag kennis uit het orthomoleculaire vakgebied toepas en dat mag niet van de vakvereniging. De kennis die ik overdraag is altijd door de wetenschap onderbouwd en een stuk gebaseerd op mijn gevoel. Niet alle trucjes werken voor iedereen hetzelfde.
 • HBO Officemanager en andere secretariële opleidingen. Je zult je nog verbazen wat ik daar allemaal heb geleerd over assertiviteit, timemanagement en leiderschap. Al die kennis kun jij ook toepassen in je dagelijks leven om een positievere mindset te hebben!
 • Reiki 1 - op weg naar niveau 2. Het spirituele pad ben ik nog niet zo lang aan het bewandelen. Er zijn wel newage-opleidingen voor spirituele coaching, maar dit is een gebied waarop ik vooral werk vanuit gevoel en ervaring. Dit is overigens ook grotendeels de insteek van de opleidingen: hoe te luisteren naar je intuïtie. Is dit voor jou nog een brug te ver, dan ben ik ook zo nuchter om dit onderwerp over te slaan!

Over mij

De zon schijnt en ik kijk uit over de weilanden. Ik heb net een heerlijke wandeling met mijn hond achter de rug. Even flink ingespannen. Ik geniet met volle teugen en adem de frisse lucht in en weer uit. En dat is voor mij heel bijzonder, gewoon ademen. Het is goed zo.

Met een heerlijk voldaan gevoel ga ik naar huis. Sinds ik aan mijn fysieke en mentale kracht werk, kan ik de wereld aan. Heb ik zin om te zingen, te bewegen en kies ik voor gezonde voeding omdat ik weet dat dat het beste voor me is. Dat ben ik waard. Meer dan waard.

De laatste met gym

Maar dat is weleens anders geweest. Ik ben Maria en geboren met astma. Sporten was wel het laatste wat mij geadviseerd werd vroeger. Rustig aan doen, niet forceren, niet teveel inspanning leveren. De dokter en ziekenhuizen zag ik vaker dan de gymzaal op school. Waar ik trouwens überhaupt niet goed in was, in gym. Je weet wel zo’n meisje dat als laatste gekozen werd. Dat was ik.

Ik groeide op in Duitsland en verhuisde op mijn 14e naar Nederland. De frisse lucht tussen de bergen verruilde ik voor een dorpje vlakbij Gorinchem. Ik leerde de taal, ging naar school en vond mijn draai. En had nog steeds last van mijn astma. Ik leefde mijn leven op halve kracht. Totdat de dag kwam dat ik verliefd werd op een marinier. Een sporter, hij liet mij zien dat het ook anders kon. Zijn sterke wil, mentaliteit en bewegingsvrijheid zetten mij aan om voorzichtig te gaan bewegen.

Wilskracht

Ik Maria, die nog geen shuttle run test kon lopen, ging naar de sportschool. Wat zouden mijn vroegere vrienden daar hard om gelachen hebben. Op de sportschool konden ze mij het vast wel leren. Ik werd sterker, zette door en leerde om mijn grenzen te verleggen. Ondertussen had ik mijn vriendje laten gaan. Maar de wilskracht om fit te worden nam hij niet van me af. Toch kreeg ik niet de begeleiding waar ik op hoopte. Ik kwam erachter dat als je net buiten de toom valt er weinig mensen zijn die jou echt begrijpen en kunnen helpen. En als ik in de groepslessen anderen bezig zag, kreeg ik de neiging om ze te leren hoe het anders kon.

Ik zag vrouwen met overgewicht, een zwakke rug, last van de enkels of adem tekort. Maar ook zonder doorzettingsvermogen, geen maatje om mee te sporten, onzeker over hun uiterlijk en weinig puf. Dat raakte mij. Ik herkende mezelf. En ben de opleiding Sport en Bewegingsleider gaan doen, ook mijn diploma voor gewichtsconsulente heb ik behaald en ik heb de Female Power cursus gedaan. Ik ben gespecialiseerd in vrouwen en mama’s. Of je nu 6 maanden geleden moeder bent geworden of 10 jaar. Je lijf verandert, je bekkenbodem is niet meer zoals hij was, om over dat buikje nog maar te zwijgen.

Jouw stok achter die deur

En daarom kan en wil ik jou motiveren, helpen en leren goed voor jezelf zorgen, geloven in je zelf en bewegen op je eigen manier dat zo ontzettend belangrijk is. Ik heb lang op halve kracht geleefd en dáár pas ik nu voor. Ik voel de lucht weer door mijn longen stromen. En ja, ik heb nog steeds astma. Maar ook daar is mee te leven. Op volle kracht. Ik geloof dat lichaam en geest een zijn. Als je deze met elkaar verbindt? Dan krijg je power. Power om vol te leven vanuit jouw kracht. Dat is het allerbeste wat jij jezelf kunt geven. Ga ervoor vrouw, je hebt het in je. Adem in, adem uit…

Een beetje gek

Graag deel ik nog wat ‘’gekke’’ dingen over mezelf zodat je in ieder geval weet met wie je in zee gaat:

 • Ik ben diep van binnen een echte nerd. Ik lees heel veel boeken over mijn vakgebied en ondernemerschap en ook van een fantasy en thrillers kan ik echt genieten.
 • Ik mediteer elke dag, zodat ik mijn adem kan voelen, kan aarden en in contact kom met het Goddelijke. Ik kan het iedereen aanraden. En nee, dat is geen spiriwiriegedoe maar een prachtige methode om krachtig te worden. Ik leer het je graag.
 • Ik hou van gekke bekken trekken. Check mijn Instagram-account!
 • Ik heb een dubbele baan, sst! Sporttrainer en tegelijk ook maatschappelijk werker. Soms zijn de zakdoekjes echt even nodig in de les en dan niet alleen voor het zweet. 😉
 • Mijn quilty plessure is wijn en lekker uitgebreid tafelen met de mensen die me lief zijn. (dus ook veel eten tot je rollend naar huis kunt). Mijn ma zegt altijd: Etwas Warmes für die Seele (iets warms voor de ziel).

Voel jij nu van binnen: Met hulp van Maria moet het mij ook gaan lukken om:

 • Te sporten, zelfs als ik er (nog) niet van hou en geen puf voel.
 • Gezond te gaan eten, zelfs met een gezin in mijn achterhoofd.
 • Rust te voelen in mijn hoofd, zelfs als ik nu nog gestrest ben.
 • Meer energie te krijgen, zelfs als ik nu futloos ben.
 • Meer kracht te krijgen, zelfs als ik me nu fysiek en mentaal niet fit voel.

Ik weet een ding zeker. Als ik het kan om op volle kracht te leven (denk aan astma en het laatst gekozen meisje met gym) kan jij het ook. Zeker weten. Zet vandaag de juiste stap en neem hier contact met me op. Ik ga jou helpen, ik kijk ernaar uit!

Lieve groet,

Maria

Start vandaag nog

€1920 all-inclusive

~ dat is maar € 80,- per sessie! Wil je in delen betalen? Dat is helemaal geen probleem! Laat het me weten als je je gesprek hebt.

(Online) Personal Training

Het traject duurt 12 weken en bovenstaande prijs is een all-inclusive prijs voor het gehele traject. Plan je kennismakingsgesprek hieronder in als je wilt groeien!

Bied hier eventueel een bonus aan

Om de verkoop van jouw product/dienst een boost te geven, helpt het vaak om iets extra's weg te geven. Dit hoeft niet veel te zijn. Denk bijvoorbeeld aan een extra training die je klaar hebt staan of misschien een korting op de volgende aankoop

Veelgestelde vragen

We gaan 12 weken aan de slag met je lichaam, geest en ziel. Een drie-eenheid omdat je pas in balans kunt zijn als je alle drie op orde hebt. Waarom 12 weken? Omdat je dan pas écht verschil merkt en het van je omgeving hoort. We zien elkaar 2 keer per week en ik stuur je mails bordevol tips en trucs én neem wekelijks je voedingsdagboek door, zodat je weet dat je voeding je energie geeft!

Voor mama’s en vrouwen die in hun leven verdrinken. Want in eerste instantie leer ik je hoe het voelt om even uit je dagelijkse bedoelingen te stappen. Dit zul je voelen door met je lichaam bezig te zijn, in plaats van met je hoofd. Even die hersenen uit.

Daarnaast vraag ik wel commitment van je. Ik geef je alle handvatten die je wilt, maar je mag wel zelf die boot roeien! Wees er ook op voorbereid dat ik je er liefdevol maar streng op aanspreek, want ja… Laten we eerlijk zijn: daar betaal je mij ook voor 😉

Ook ben ik iemand die graag open en eerlijk communiceert, dus dit vraag ik ook van jou. Ik ken geen taboes en als ik jouw grenzen overschrijdt, dan wil ik heel graag dat je dat aangeeft.

Tenslotte vraag ik je om een open mind te hebben, want er zijn meer dingen tussen hemel en aarde dan wij zien. Voelen, zeker, maar ze zijn niet altijd zichtbaar – net zoals radiogolven. Ben je dus niet die bewuste vrouw, dan is mijn traject helaas niet geschikt voor je.

Ben je iemand ‘die al duizend diëten heeft geprobeerd en niks werkt’? Dan weet ik niet zeker of mijn traject geschikt is voor je. Ik vraag namelijk een open mind van je – dus sta open voor nieuwe dingen en laat je vooroordelen thuis. Ook als je niet aan bepaalde dingen mee wilt werken, zoals je voeding bijhouden of je niet eerlijk en open wilt communiceren, zijn wij geen match (lijkt wel Tinder 😉 ).  Wees je ervan bewust dat ik niet voor je ga afvallen of sterker ga worden. Ik wil je de hele wereld geven, maar je moet er wel zelf voor aan de bak.

Ja ik ben een gevoelig persoontje en wil je heeeeeul graag verder helpen, maar ik ben ook streng en recht door zee. 

Ten eerste: je moet helemaal niks. Het is een bijna verboden woord bij mij – behalve als je naar de wc moet. Je doet dit omdat je graag je hersenen uit wilt zetten. Omdat je zelfverzekerder in je schoenen wilt staan en je (weer?) sexy wilt voelen tegenover je partner. Je doet het om een goed voorbeeld te zijn voor je kinderen. Je doet het om meer te kunnen geven aan je omgeving – vooral liefde en vreugde. Omdat je daar ruimte voor krijgt door dit traject. Je doet het omdat je van jezelf wilt houden. Omdat je die overtollige kilo’s wilt kwijt raken en je kinderen met voetballen eruit wilt rennen. Omdat je lekker in je vel wilt zitten en geniet van alle complimenten: “Wat zie jij er goed uit, zeg!” Je doet het omdat je toch graag kapot gaat tijdens de sportsessies, omdat jij je beter voelt, je veilig bij jezelf en omdat je die me-time gewoon waard bent.

Ben ik nog wat vergeten?

Zodra jij je hebt aangemeld voor een gesprek, neem ik binnen drie dagen contact met je op om een afspraak te maken om eens kennis te maken. 

Klikt het en is alles duidelijk, dan kunnen we de eerste sessie binnen een week inplannen. Heel simpel! 

Scroll naar beneden om je gesprek aan te vragen.

Contactgegevens

 • Contactpersoon: Maria
 • 06-15 96 66 94
 • maria@lunamaria.nl

Meld je aan voor een kennismaking door je gegevens achter te laten!

Je kunt mij appen, mailen of dit formulier invullen. Kijk maar wat je zelf handig vindt! Ik zal je binnen drie dagen antwoorden.

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

LumaGym maakt gebruik van de Facebook Pixel en Google Tag om de inhoud van de website en haar advertenties te verbeteren.

Bekijk details

Inloggen op de website. Producten in je winkelmandje plaatsen. Dit zijn allemaal functionaliteiten die zonder deze cookies niet zouden werken. Overigens zijn functionele cookies altijd toegestaan.

Bekijk details
Wis mijn instellingen Instellingen gewist!
Scroll naar top
Luna Maria draait op SYS PlatformSYS Platform