De Balansbrenger | werken aan mindset voeding en sport | Luna Maria

De Balansbrenger

Herken jij dat ook?

Je voelt je geleefd in plaats van te leven. ‘s Ochtends begin je al ongeduldig tegen je kinderen te schreeuwen omdat ze niet opschieten. Ze moeten naar school en jij naar je werk, terwijl je nog moe bent. Op het werk (of op je keukentafel) ligt er een stapel problemen op je te wachten en als je ‘s avonds klaar bent, wil je niets liever dan op de bank zitten omdat je overweldigd bent door de dag. Maar er zijn nog een aantal andere dingen waar jij je aan ergert:

kinga-cichewicz-402025-unsplash.jpg

Luna Maria

de balansbrenger

Hoe druk is jouw leven als moeder, vrouw, werkneemster, partner? Wil je mentaal en fysiek sterker worden, routine erin krijgen en af van die innerlijke criticus? Dan is De Balansbrenger jouw oplossing! Meld je aan voor het 8-weken VIP-traject.

Wij gaan via gesprekken, sportsessies, een Facebookgroep, e-mail en WhatsApp met elkaar aan de slag om van jou een Powervrouw in Balans te maken.

Maria

Zou het leven niet mooier zijn als

Zo’n leven is je gegeven – je mag het alleen nog maar ontvangen. Meld je aan voor De Balansbrenger door op onderstaande knop te klikken en word die Powervrouw in Balans.

Je word je onbewust bewuster - Madelon (jouw voorganger in dit traject)

De Balansbrenger

Wees 8 weken lang mijn VIP! Persoonlijke coaching is mijn toverwoord

Wat krijg je allemaal als je kiest voor De Balansbrenger?

Maak je ervaring nóg exclusiever door te kiezen voor de Hybride of Live VIP!

Bij de Balansbrenger heb je drie opties:

Balansbrenger Online

Dit traject is geheel online.

Balansbrenger Hybride

Dit traject is gedeeltelijk online en live.

Balansbrenger Live

Dit traject is geheel live

De oplossing

Begin met De Balansbrenger

Omdat jij er voor de hele wereld bent, oftewel je bent de hele wereld voor je omgeving, ben ik er voor jou, vrouw! Ja, lees die vorige zin nog eens.

Want weet je… Je geeft al veel. Het liefst zou je nog meer willen geven, maar daarvoor moet de accu wel vol zijn. Jij gelukkig zijn met jezelf. Je batterij zal zeker opladen met dit traject. Ook al is het op afstand (tenzij je voor hybride of live kiest), ik neem je aan de hand en reik je handvatten voor de rest van je leven. We gaan (online) aan de slag via (video)bellen, in de Facebookgroep, per e-mail en WhatApp. Want ik ben van mening dat lichaam, geest en ziel één zijn. Verbinding is hierbij key. Zowel een goede klik tussen ons, als ook de drie-eenheid lichaam, geest, ziel én de drie pijlers waarop ik mijn traject heb gebouwd: beweging, mentale 1-op-1-coaching en voeding. Sta open en de wereld ligt aan je voeten. Onderneem actie en bereik je doelen met vreugde.

powervrouw in balans

Reviews

Beoordelingen over het traject

Beoordelingen over de Personal Training

Een opsomming hoe het traject verloopt

Omdat je natuurlijk benieuwd bent wat je te wachten staat, maak ik hier een korte opsomming van hoe het traject verloopt:

Een greep uit de onderwerpen die we behandelen

Over mij

De zon schijnt en ik kijk uit over de weilanden. Ik heb net een heerlijke wandeling met mijn hond achter de rug. Even flink ingespannen. Ik geniet met volle teugen en adem de frisse lucht in en weer uit. En dat is voor mij heel bijzonder, gewoon ademen. Het is goed zo.

Met een heerlijk voldaan gevoel ga ik naar huis. Sinds ik aan mijn fysieke en mentale kracht werk, kan ik de wereld aan. Heb ik zin om te zingen, te bewegen en kies ik voor gezonde voeding omdat ik weet dat dat het beste voor me is. Dat ben ik waard. Meer dan waard.

Buiten sporten in Leerdam

De laatste met gym

Maar dat is weleens anders geweest. Ik ben Maria en geboren met astma. Sporten was wel het laatste wat mij geadviseerd werd vroeger. Rustig aan doen, niet forceren, niet teveel inspanning leveren. De dokter en ziekenhuizen zag ik vaker dan de gymzaal op school. Waar ik trouwens überhaupt niet goed in was, in gym. Je weet wel zo’n meisje dat als laatste gekozen werd. Dat was ik.

Ik groeide op in Duitsland en verhuisde op mijn 14e naar Nederland. De frisse lucht tussen de bergen verruilde ik voor een dorpje vlakbij Gorinchem. Ik leerde de taal, ging naar school en vond mijn draai. En had nog steeds last van mijn astma. Ik leefde mijn leven op halve kracht. Totdat de dag kwam dat ik verliefd werd op een marinier. Een sporter, hij liet mij zien dat het ook anders kon. Zijn sterke wil, mentaliteit en bewegingsvrijheid zetten mij aan om voorzichtig te gaan bewegen.

Wilskracht

Ik Maria, die nog geen shuttle run test kon lopen, ging naar de sportschool. Wat zouden mijn vroegere vrienden daar hard om gelachen hebben. Op de sportschool konden ze mij het vast wel leren. Ik werd sterker, zette door en leerde om mijn grenzen te verleggen. Ondertussen had ik mijn vriendje laten gaan. Maar de wilskracht om fit te worden nam hij niet van me af. Toch kreeg ik niet de begeleiding waar ik op hoopte. Ik kwam erachter dat als je net buiten de toom valt er weinig mensen zijn die jou echt begrijpen en kunnen helpen. En als ik in de groepslessen anderen bezig zag, kreeg ik de neiging om ze te leren hoe het anders kon.

Ik zag vrouwen met overgewicht, een zwakke rug, last van de enkels of adem tekort. Maar ook zonder doorzettingsvermogen, geen maatje om mee te sporten, onzeker over hun uiterlijk en weinig puf. Dat raakte mij. Ik herkende mezelf. En ben de opleiding Sport en Bewegingsleider gaan doen, ook mijn diploma voor gewichtsconsulente heb ik behaald en ik heb de Female Power cursus gedaan. Ik ben gespecialiseerd in vrouwen en mama’s. Of je nu 6 maanden geleden moeder bent geworden of 10 jaar. Je lijf verandert, je bekkenbodem is niet meer zoals hij was, om over dat buikje nog maar te zwijgen.

Jouw stok achter die deur

En daarom kan en wil ik jou motiveren, helpen en leren goed voor jezelf zorgen, geloven in je zelf en bewegen op je eigen manier dat zo ontzettend belangrijk is. Ik heb lang op halve kracht geleefd en dáár pas ik nu voor. Ik voel de lucht weer door mijn longen stromen. En ja, ik heb nog steeds astma. Maar ook daar is mee te leven. Op volle kracht. Ik geloof dat lichaam en geest een zijn. Als je deze met elkaar verbindt? Dan krijg je power. Power om vol te leven vanuit jouw kracht. Dat is het allerbeste wat jij jezelf kunt geven. Ga ervoor vrouw, je hebt het in je. Adem in, adem uit…

Een beetje gek

Graag deel ik nog wat ‘’gekke’’ dingen over mezelf zodat je in ieder geval weet met wie je in zee gaat:

 • Ik ben diep van binnen een echte nerd. Ik lees heel veel boeken over mijn vakgebied en ondernemerschap en ook van een fantasy en thrillers kan ik echt genieten.
 • Ik mediteer elke dag, zodat ik mijn adem kan voelen, kan aarden en in contact kom met het Goddelijke. Ik kan het iedereen aanraden. En nee, dat is geen spiriwiriegedoe maar een prachtige methode om krachtig te worden. Ik leer het je graag.
 • Ik hou van gekke bekken trekken. Check mijn Instagram-account!
 • Ik heb een dubbele baan, sst! Sporttrainer en tegelijk ook maatschappelijk werker. Soms zijn de zakdoekjes echt even nodig in de les en dan niet alleen voor het zweet. 😉
 • Mijn quilty plessure is wijn en lekker uitgebreid tafelen met de mensen die me lief zijn. (dus ook veel eten tot je rollend naar huis kunt). Mijn ma zegt altijd: Etwas Warmes für die Seele (iets warms voor de ziel).

Voel jij nu van binnen: Met hulp van Maria moet het mij ook gaan lukken om:

 • Te sporten, zelfs als ik er (nog) niet van hou en geen puf voel.
 • Gezond te gaan eten, zelfs met een gezin in mijn achterhoofd.
 • Rust te voelen in mijn hoofd, zelfs als ik nu nog gestrest ben.
 • Meer energie te krijgen, zelfs als ik nu futloos ben.
 • Meer kracht te krijgen, zelfs als ik me nu fysiek en mentaal niet fit voel.

Ik weet een ding zeker. Als ik het kan om op volle kracht te leven (denk aan astma en het laatst gekozen meisje met gym) kan jij het ook. Zeker weten. Zet vandaag de juiste stap en neem hier contact met me op. Ik ga jou helpen, ik kijk ernaar uit!

Lieve groet,

Maria

Start vandaag nog met de Balansbrenger

VIP Online

Ga online aan de bak met mij!
595 All-inclusive 8 weken
 • Elke week een nieuw mindsetonderwerp
 • Elke twee weken een 1-op-1-coachingsgesprek via (video)bellen
 • Elke week nieuwe feiten over voeding
 • Voedingsanalysen
 • Gepersonaliseerd sportschema voor thuis
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep
 • 24/7 contact met mij via WhatsApp en e-mail
Aanbieding

VIP Hybride

Ga hybride aan de bak met mij!
720 All-inclusive 8 weken
 • Elke week een nieuw mindsetonderwerp
 • Elke twee weken een 1-op-1-coachingsgesprek via (video)bellen
 • Elke week nieuwe feiten over voeding
 • Voedingsanalysen
 • Gepersonaliseerd sportschema voor thuis
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep
 • 24/7 contact met mij via WhatsApp en e-mail
 • 2 x per week 45 minuten Personal Training op mijn locatie (in Leerdam)

VIP Live

Ga in levende lijve aan de bak met mij!
945 All-inclusive 8 weken
 • Elke week een nieuw mindsetonderwerp
 • Elke week nieuwe feiten over voeding
 • Voedingsanalysen
 • Gepersonaliseerd sportschema voor thuis
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep
 • 24/7 contact met mij via WhatsApp en e-mail
 • Elke twee weken een 1-op-1-coachingsgesprek aan jouw keukentafel
 • 2 x per week 45 minuten Personal Training bij jou thuis (mits je op een half uur rijden van Leerdam woont)

Wil je me los boeken? Dat kan! Een uur kost €60,- en een half uur (handig voor een losse voedingsanalyse) kost €35,-. Neem contact met me op via het contactformulier helemaal onderaan deze pagina.

persoonlijke blog

Waar haal ik mijn wijsheden vandaan?

Ik ben me ervan bewust dat er veel mensen op internet zijn die hun kennis uit ervaring putten. Vooral wat voeding en sport betreft. Omdat ik een echte Duitse ben, vind ik het naast de ervaring die ik heb opgedaan ook belangrijk dat ik mijn papiertjes binnen heb. Een van mijn waardes is kennis hebben van de dingen die ik vertel en vooral wat voeding en sport betreft. Je zult me dus niet zo gauw zien vertellen dat je een bepaald dieet moet gaan volgen of sport moet gaan doen omdat dat nu eenmaal in is. Ik onderbouw mijn adviezen graag en ben zo transparant mogelijk. Wat ik daarvoor aan opleidingen en kennis heb (op)gedaan, zie je hieronder:

Vette bonussen

Is het na een week na aanmelding niet je ding, dan krijg je je geld terug! Daarnaast worden de thema’s aangeboden in een online training waar je levenslang toegang tot blijft houden. Wil je nog meer verrassingen die je zeker niet verwacht, meld je dan gewoon aan!

Veelgestelde vragen

We gaan 8 weken aan de slag met je lichaam, geest en ziel. Een drie-eenheid omdat je pas in balans kunt zijn als je alle drie op orde hebt. Waarom 8 weken? Omdat je dan pas écht verschil merkt en het van je omgeving hoort. We spreken elkaar 1 keer per twee weken in een (video)call. De andere week ga ik live in de Facebookgroep – die je terug kunt kijken. Elke week stuur ik je mails naar de online leeromgeving bordevol tips en trucs én neem ik je voedingsdagboek door, zodat je weet dat je voeding je energie geeft! Je kunt me altijd via app of mail bereiken.

Voor mama’s en vrouwen die in hun leven verdrinken. Want in eerste instantie leer ik je hoe het voelt om even uit je dagelijkse bedoelingen te stappen. Dit zul je voelen door met je lichaam bezig te zijn, in plaats van met je hoofd. Even die hersenen uit.

Daarnaast vraag ik wel commitment van je. Ik geef je alle handvatten die je wilt, maar je mag wel zelf die boot roeien! Houd rekening met minimaal 3 uur per week (sport, voeding en mindset). Wees er ook op voorbereid dat ik je er liefdevol maar streng op aanspreek, want ja… Laten we eerlijk zijn: daar betaal je mij ook voor 😉

Ook ben ik iemand die graag open en eerlijk communiceert, dus dit vraag ik ook van jou. Ik ken geen taboes en als ik jouw grenzen overschrijdt, dan wil ik heel graag dat je dat aangeeft.

Tenslotte vraag ik je om een open mind te hebben, want er zijn meer dingen tussen hemel en aarde dan wij zien. Voelen, zeker, maar ze zijn niet altijd zichtbaar – net zoals radiogolven. Ben je dus niet die bewuste vrouw, dan is mijn traject helaas niet geschikt voor je.

Ben je iemand ‘die al duizend diëten heeft geprobeerd en niks werkt’? Vraag je eerst af of je de goede begeleiding daarin hebt gehad. Ben je van mening dat niemand je iets nieuws kan leren? Dan weet ik niet zeker of mijn traject geschikt is voor je. Ik vraag namelijk een open mind van je – dus sta open voor nieuwe dingen en laat je vooroordelen thuis. Ook als je niet aan bepaalde dingen mee wilt werken, zoals je voeding bijhouden of je niet eerlijk en open wilt communiceren, zijn wij geen match (lijkt wel Tinder 😉 ).  Wees je ervan bewust dat ik niet voor je ga afvallen of sterker ga worden. Ik wil je de hele wereld geven, maar je moet er wel zelf voor aan de bak.

Ja ik ben een gevoelig persoontje en wil je heeeeeul graag verder helpen, maar ik ben ook streng en recht door zee. 

Ten eerste: je moet helemaal niks. Het is een bijna verboden woord bij mij – behalve als je naar de wc moet. Je doet dit omdat je graag je hersenen uit wilt zetten. Omdat je zelfverzekerder in je schoenen wilt staan en je (weer?) sexy wilt voelen tegenover je partner. Je die Powervrouw in Balans wilt zijn. Je doet het om een goed voorbeeld te zijn voor je kinderen. Je doet het om meer te kunnen geven aan je omgeving – vooral liefde en vreugde. Omdat je daar ruimte voor krijgt door dit traject. Je doet het omdat je van jezelf wilt houden. Omdat je die overtollige kilo’s wilt kwijt raken en je kinderen met voetballen eruit wilt rennen. Omdat je lekker in je vel wilt zitten en geniet van alle complimenten: “Wat zie jij er goed uit, zeg!” Je doet het omdat je toch graag kapot gaat tijdens de sportsessies, omdat jij je beter voelt, je veilig bij jezelf en omdat je die me-time gewoon waard bent.

Ben ik nog wat vergeten?

Zodra jij je hebt aangemeld, neem ik binnen drie dagen contact met je op om een afspraak te maken.

Klikt het en is alles duidelijk, dan kunnen we de eerste sessie binnen een week inplannen. Heel simpel! 

Scroll naar beneden als je toch eerst wilt sparren.

Contactgegevens

Wil je toch eerst sparren of De Balansbrenger wat voor je is? Schrijf me door je gegevens achter te laten!

Je kunt mij appen, mailen of dit formulier invullen. Kijk maar wat je zelf handig vindt! Ik zal je binnen drie dagen antwoorden.

Scroll naar top
Luna Maria draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches