Makkelijk afvallen doe je zo! - Luna Maria

Je zit op de bank te bedenken hoe je makkelijk kunt afvallen omdat je broeken niet meer passen. Met je handen in je haar weet je echter niet waar je moet beginnen. Gelukkig ben je hier, want ik ga je vertellen hoe je makkelijk kunt afvallen!

Makkelijk afvallen begint bij je voeding

Over de invloed van voeding heb ik eerder een artikel geschreven. Ben je benieuwd? Lees hem dan hier:

De invloed van voeding op je gezondheid

De korte samenvatting is dat, als je die overtollige kilo’t kwijt wilt, er geen wonderpilletje bestaat. Maar klik niet gelijk weg, want afvallen is makkelijker dan je denkt! Tenzij je ziek bent en je gewicht hierdoor wordt beïnvloed, is het alleen zaak meer te verbranden dan je in je mondje stopt. Simple as that! Natuurlijk ben je ondertussen beland in je menselijkheid. Die chocolaatjes bij de koffie zijn wel heel erg lekker en twee keer opdienen is een gewoonte geworden. Maar deze en andere zaken kun je met een aantal tips omkeren. Hiervoor heb ik een hele mooie e-book gemaakt die je gemakkelijk (inclusief sporten – waar ik zo meer over ga vertellen) hieronder kunt downloaden. Er zit zelfs een voedingsschema in!

 

afvallen zonder honger
krachttraining voor thuis

Heb je nog hulp nodig met afvallen?

Wil je afvallen, dan zijn deze twee e-books een aanrader! Wil je weten hoe je krachttraining thuis kunt integreren en hoe zo’n training er dan uitziet? Wil je weten wat het geheim van afvallen zonder honger is en een voedingsplan? Download dan de e-books “Krachttraining voor thuis” en “Val af zonder honger” nu door je mailadres en naam in te vullen en op onderstaande knop te drukken!

Makkelijk afvallen door sporten

Dit is niet iedereen zijn hobby. Ik begrijp het. Je had me voor mijn 21e moeten zien. Toen deed ik helemaal niet aan sport en vond ik het zonde van mijn geld en tijd. Maar ondertussen heb ik er een gewoonte van gemaakt en is het niet meer uit mijn leven weg te denken. Ik heb er zelfs mijn werk van gemaakt 😊

Er is een geheim als je makkelijk wilt afvallen: je hebt sport niet per se nodig om af te vallen. Want we hebben al gezegd dat je minder calorieën moet eten dan je verbruikt. De vraag is alleen hoe je dan afvalt. Want sporten maakt je lijf toch wel strakker. Daarnaast heeft het nog meer voordelen: je hebt meer energie, kunt beter slapen, wordt stressbestendiger en er komen gelukshormonen vrij tijdens en na het trainen, waardoor je vrolijker wordt. Ik heb een online training ontwikkeld waarin ik dieper inga op dit onderwerp – en nog vele andere – om je te helpen bij je afvalreis. Ben je benieuwd, bekijk hem dan hier:

Af van je zwangerschapskilo’s- online training

Wil je gewoon aan de slag, dan kun je mijn e-books downloaden waarbij eentje helemaal is gewijd aan thuistrainen. Ik heb een schemaatje (met uitleg van de oefeningen) voor je gemaakt waarmee je gemakkelijk aan de slag kunt. Klik hieronder op de knop, en download ze maar!

afbeelding

Back to basic met de juiste doelen

Een van de dingen die sommigen vergeten is mindset en het stellen van doelen. Want als je geen doel hebt, dwaal je maar wat rond en ben je misschien eindeloos bezig. Zonder van je tijd (en misschien geld). Ook dit is een onderwerp dat ik uitgebreid tackle in mijn online training. Ik heb hier laatst ook een video over gemaakt die ik graag met je deel in de e-mailreeks die ik je stuur zodra je de e-books hebt gedownload.

Download ze gewoon! Je hebt niets te verliezen – geen geld, wel wat tijd maar in ruil daarvoor ben je weer een stuk wijzer.

Laat me in de reacties hieronder weten wat je ervan vindt!

Mis niets!

Ben je benieuwd naar nog meer van dit soort artikelen en wil je niets meer missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg mij op FacebookInsta en Pinterest.

Het volgende artikel van deze reeks is:

Mis niets en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je lekkerder in je vel zitten met energie voor 10? Geef je lichaam, ziel en geest dan die 5 minuten per week me-time en schrijf je in!

Deze site bevat affiliatelinks. Wanneer je een product koopt, zal het je niet meer kosten dan gewoonlijk, maar krijg ik hiervan wel een kleine commissie.

Bevalt je dit artikel? Deel het dan! :)

Deel op facebook
Deel op pinterest
Deel op whatsapp
Deel op email
Deel op twitter
Deel op linkedin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde artikelen

Scroll naar top
Luna Maria draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches