Luna Maria - Krijg je 'Hell yeah!-leven - Luna Maria

Hell Yeah! Eindelijk grip op je gewoonten.

#ikhebmijnshitvoorelkaarenvoelmekiplekker wil jij toch ook elke dag kunnen gebruiken op je stories?

Ik dag je uit om vanaf 14 februari 2022 GRATIS 4 dagen met mij mee te doen en te ontdekken hoe!

Je herkent het vast wel. Je hebt je dit voorgenomen:

“Vanaf maandag ga ik starten met mijn nieuwe sportschema. 

Abonnement op de sportschool loopt.

Nieuw sportpakkie van de H&M is al onderweg en wordt zaterdag geleverd.

Schema is gemaakt door Piet van de sportschool.

Het enige dat ik hoef te doen is daar naartoe rijden, een uurtje sporten en met een lekker gevoel naar huis! Nu al zoveel zin in!!

Dan ga ik die dag ook gelijk beginnen met gezonder eten.

En de dag beginnen met 5 minuten mediteren en in mijn journal schrijven.

Komt helemaal voor elkaar!!”

En toen was het maandagavond. Tijd om naar bed te gaan. Je nieuwe schema is niet door je aangeraakt. Je sportschoolpasje zit nog precies op dezelfde plek als vorige week en je H&M-sportpakkie ligt in de hoek met de labels er nog aan.

Shit! Life got in the way…

Dan maar volgende week weer beginnen… en zo modder je wat weken aan…

Maar wat als je daar nou grip op zou kunnen krijgen?

Als je wilt weten hoe je eindelijk die regelmaat vindt in gezond eten, lekker sporten en grip hebt op je mindfucks, meld je dan aan voor de challenge “Hell Yeah” door op onderstaande knop te drukken.

hell yeah

Dit plaatje is gewoon humor 😉 Als je er ook om moet lachen, ben je my kinda gal

Herken je dit ook?

Op je werk weet je als geen ander te knallen in strategiesessies.

Je hebt voor iedereen en alles een oplossing.

Maar als het aankomt op je gezonde gewoonten, dan ben je blanco.

Terwijl je in je buik voelt dat je het anders wilt.

Dat het anders moet.

Zodat je nog meer uit je dag kunt halen. 

Jij je sterker voelt en dat te horen krijgt van anderen. Laat die complimenten maar binnenkomen.

En wat dacht je ervan dat jij gewoon flopping trots bent op jezelf omdat je een fijne gezonde maaltijd klaar hebt staan in plaats van een niet al te gezonde Hollandsche hap of een exotische maaltijd uit een plastic bakje.

Jij van je leven houdt omdat je alle energie hebt.

Jij die Powervrouw bent met een Hell Yeah leven!

Als je dat wilt, meld je dan aan voor deze gratis uitdaging!

De Balansbrenger

Luna Maria

Eindelijk het doorzettingsvermogen om goed voor jezelf te zorgen

We starten 14 februari 2022 voor 4 dagen!

Hell yeah leven

Reset jezelf en laat je licht schijnen op de wereld

Het resultaat

Ervaringen van andere deelnemers

Lieve Maria, Bedankt voor de interessante 4 dagen. Je heb mij echt fijne tips gegeven, die ik nu zelf kan gaan ontdekken in wat bij mij past. Wat mij echt aan het denken heeft gezet zijn mijn belemmerde gedachten waar ik op acteer en mijzelf daardoor eigenlijk te kort doe. Ook herinner ik mij heel erg het stukje van; 'doe elke dag wat leuks'. Dat ik dacht, ja waarom niet, het is zo zonde om terug te kijken naar je dag en dan bedenken dat je niets leuks gedaan hebt. Dit geeft mij de laatste dagen al zo veel vreugde. Echt een aanrader voor alle dames die alle ballen hoog aan het houden zijn en zichzelf vergeten. Je bent het waard.
Amanda
Mama
Wat een gave ervaring. Ik heb iedereen die het wilde horen ervan verteld en kreeg veel goede reacties over mijn verandering. Ik ben achter dingen gekomen waar ik heel graag aan wil werken, omdat ik merkte dat deze mij tegenhielden in mijn leven. Al gingen we ook mediteren en was het de eerste keer niets voor me, toch wil ik het graag leren. Ondertussen heb ik zelfs besloten om met Maria verder te gaan in jaar Personal Training traject waar ze me nog meer op mindset begeleidt!
Lisanne
Mama

Praktische informatie

Datum

Van 14 februari t/m 17 februari 2022

Tijdstip

12.00 uur Gewoon een lunchsessie dus 😉

Online

Je krijgt elke dag een link naar de masterclass.

Onderwerpen

Elke dag ga ik dieper in op een onderwerp waarmee jij aan de slag kunt om een ‘Hell Yeah’ leven te creëren. Lees hieronder welke dat zijn. 

Wil jij jouw Hell Yeah leven of niet?

Start vandaag nog

€97

Jouw Hell Yeah leven is gratis!

Voorheen verkocht ik dit programma voor €97… En het was volgens mijn eerdere deelnemers meer waard. Ik voel me vereerd dat ze zo erover dachten! Maar weet je…? Ik vind het gewoon keigaaf om dit weg te geven en zo veel mogelijk kanjers hiermee te helpen. En nee, het is echt wel waardevol, ondanks dat het gratis is 😉 Want ik geef altijd 110% (als het niet meer is). Echt!

Dus meld je aan door hieronder op de knop te klikken!

Vul onderstaand formulier in

Doe mee en ontdek hoe jij je Hell Yeah leven kunt krijgen!

De experts

Mocht je tijdens deze challenge met anderen samenwerken, dan kan je hier ze kort benoemen met een kort achtergrondverhaal. Werk je alleen? Dan kan je deze sectie verwijderen.

Hilde Veen

Benoem kort wie hij/zij is en wat hij/zij doet. 

Jacob Latzalm

Benoem kort wie hij/zij is en wat hij/zij doet. 

Veronique de Boel

Benoem kort wie hij/zij is en wat hij/zij doet. 

Veelgestelde vragen

We gaan vier weken aan de gang op Facebook. Tijdens de vier weken zal ik je elke week motiveren om aan de slag te gaan met jouw doel. Je krijgt oefeningen mee die je thuis kunt uitvoeren voor je hoofd en lichaam, ik zal tips geven hoe je meer kunt bewegen en je krijgt een standaard dagmenu van mij ter inspiratie voor een gezond eetpatroon. Want pas als lichaam, geest en ziel in eenklank zijn, krijg jij meer rust in je hoofd.

Voor mama’s en vrouwen die nog harder willen knallen of niet weten hoe zij die me-time kunnen pakken. Want in eerste instantie leer ik je hoe het voelt om even uit je dagelijkse bedoelingen te stappen. Dit zul je voelen door met je lichaam bezig te zijn, in plaats van met je hoofd. Even die hersenen uit.

Daarnaast vraag ik wel commitment van je. Ik geef je alle handvatten die je wilt, maar je mag wel zelf die boot roeien! 

Ook ben ik iemand die graag open en eerlijk communiceert, dus dit vraag ik ook van jou. Ik ken geen taboes en als ik jouw grenzen overschrijd, dan wil ik heel graag dat je dat aangeeft.

Tenslotte vraag ik je om een open mind te hebben, want er zijn meer dingen tussen hemel en aarde dan wij zien. Voelen, zeker, maar ze zijn niet altijd zichtbaar – net zoals radiogolven. Ben je dus niet die bewuste vrouw, dan is dit traject helaas niet geschikt voor je.

Voor dames die geen open mind hebben en eigenlijk niet verder willen leren. Daarnaast wil ik graag een veilige omgeving creëren waar je jezelf kunt zijn en alle vragen kunt stellen. Heb jij gauw een oordeel klaar, dan ben je wellicht niet geschikt voor dit traject.

Ten eerste: je moet helemaal niks. Het is een bijna verboden woord bij mij – behalve als je naar de wc moet. Je doet dit omdat je graag een Hell Yeah leven wilt en niet een Zo-zo-leven. Omdat je zelfverzekerder in je schoenen wilt staan en je (weer?) sexy wilt voelen tegenover je partner. Je doet het om een goed voorbeeld te zijn voor je kinderen. Je doet het om meer te kunnen geven aan je omgeving – vooral liefde en vreugde. Omdat je daar ruimte voor krijgt door dit traject. Je doet het omdat je van jezelf wilt houden. Omdat je die overtollige kilo’s wilt kwijt raken en je kinderen met voetballen eruit wilt rennen. Omdat je lekker in je vel wilt zitten en geniet van alle complimenten: “Wat zie jij er goed uit, zeg!” Je doet het omdat jij je beter voelt, je veilig bij jezelf en omdat je die me-time gewoon waard bent.

Ben ik nog wat vergeten?

Het traject vind plaats op Facebook. Ik heb een besloten Facebookgroep waarbij jij je aan kunt melden via de pagina waar je komt als jij je hebt aangemeld en je krijgt de benodigde informatie via de mail. Daarnaast maak ik ook gebruik van mails om je op de hoogte te houden.

Scroll naar top
Luna Maria draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches