Luna Maria - Krijg je 'Hell yeah!-leven - Luna Maria

Van kip zonder kop naar energie voor 10. Dit jaar ga je echt je goede voornemens in vervulling laten gaan!

#lekkerinjevel Wil jij toch ook elke dag kunnen gebruiken?

Als mama wil je graag nog 24 uur aan je dag plakken. Je brengt de kinders naar school, checkt de laatste mail van de kinderopvang, wast vieze onderbroeken en brengt succesvol geld op de bank. Je hebt het goed voor elkaar! Wat een lekker gevoel als je ‘s avonds op de bank zit en ziet dat al je taken op je lijstje zijn afgestreept. 🙂

Maar waar blijf jij als de eerste en tweede plek al voor je gezin en werk zijn vergeven? Heb jij rust in je hoofd om lekker te genieten van je theetje en een goed boek? Gewoon even die me-time? Nu je dit leest, besef je misschien: “Daar heb ik helemaal geen tijd voor! Rust in mijn hoofd? Ik heb nog zoveel dingen op mijn lijstje staan!”

Maar wat ALS je je hersenen uit mag zetten? Je zonder slecht geweten de tijd vergeet terwijl je doet waar je vlinders van in je buik krijgt. Iets dat alleen van jezelf is – en dat elke dag? Want daar krijg je energie van en dat wil je juist voor dat ‘Hell Yeah’ leven, toch?

Als jouw accu namelijk vol is, kun jij nog meer geven aan je gezin en je omgeving – vooral liefde en vreugde. Je zult merken dat je geduld groter wordt. Lekker van het leven genieten, zonder dat je je afspraken hoeft af te zeggen. In de flow zitten, je to do lijstje af kunnen vinken, maar met een heerlijk gevoel van zelfvertrouwen. Wees een goed voorbeeld voor je kinderen en pak juist die me-time. Jij wilt genieten van alle complimenten: “Wat zie jij er goed uit, zeg!” en “Waar haal jij die energie vandaan?” Voel je veilig bij jezelf, omdat je die me-time gewoon waard bent.

Dus wil jij die sterke, vrolijke, van het leven genietende mama worden?

Meld je dan aan voor het traject van 4 weken vanaf 11 januari 2021 en krijg die rust in je hoofd en energie voor 10. 

Herken je dit ook?

Druk, druk, druk! Geen tijd voor jezelf. Terwijl die extra kilo’s je irriteren, je al hijgt voordat je de trap op moet en je elke dag verrot opstaat. Als je je herkent in onderstaande punten, is het tijd op het heft in eigen handen te nemen!

last van stress

Luna Maria

Eindelijk rust in je hoofd, energie voor 10 en kriebels in je buik

We starten 11 januari 2021 voor 4 weken lang!

Hell yeah leven

Reset jezelf en laat je licht schijnen op de wereld

Het resultaat

Ervaringen van andere deelnemers

Lieve Maria, Bedankt voor de interessante 4 dagen. Je heb mij echt fijne tips gegeven, die ik nu zelf kan gaan ontdekken in wat bij mij past. Wat mij echt aan het denken heeft gezet zijn mijn belemmerde gedachten waar ik op acteer en mijzelf daardoor eigenlijk te kort doe. Ook herinner ik mij heel erg het stukje van; 'doe elke dag wat leuks'. Dat ik dacht, ja waarom niet, het is zo zonde om terug te kijken naar je dag en dan bedenken dat je niets leuks gedaan hebt. Dit geeft mij de laatste dagen al zo veel vreugde. Echt een aanrader voor alle dames die alle ballen hoog aan het houden zijn en zichzelf vergeten. Je bent het waard.
Amanda
Mama
Wat een gave ervaring. Ik heb iedereen die het wilde horen ervan verteld en kreeg veel goede reacties over mijn verandering. Ik ben achter dingen gekomen waar ik heel graag aan wil werken, omdat ik merkte dat deze mij tegenhielden in mijn leven. Al gingen we ook mediteren en was het de eerste keer niets voor me, toch wil ik het graag leren. Ondertussen heb ik zelfs besloten om met Maria verder te gaan in jaar Personal Training traject waar ze me nog meer op mindset begeleidt!
Lisanne
Mama

Praktische informatie

Datum

Van 11 januari 2021 tot en met 7 februari 2021

Tijdstip

Elke maandagochtend van 10.00-11.00 uur een live op Facebook (kun je gerust terugkijken). Hierin hebben we ook een Q&A.

Online via de Facebookgroep en via e-mail

Volg het traject online via de Facebookgroep. Je krijgt een link naar deze groep zodra je je aan hebt gemeld.

Onderwerpen

Elke week ga ik dieper in op een onderwerp waarmee jij aan de slag kunt om een ‘Hell Yeah’ leven te creëren. Lees hieronder welke dat zijn. 

Inhoud van het traject

Wil jij jouw Hell Yeah leven of niet?

Start vandaag nog

€97

Jouw Hell Yeah leven

Het traject duurt 4 weken en bovenstaande prijs is een all-inclusive prijs voor het gehele traject. 

De experts

Mocht je tijdens deze challenge met anderen samenwerken, dan kan je hier ze kort benoemen met een kort achtergrondverhaal. Werk je alleen? Dan kan je deze sectie verwijderen.

Hilde Veen

Benoem kort wie hij/zij is en wat hij/zij doet. 

Jacob Latzalm

Benoem kort wie hij/zij is en wat hij/zij doet. 

Veronique de Boel

Benoem kort wie hij/zij is en wat hij/zij doet. 

Veelgestelde vragen

We gaan vier weken aan de gang op Facebook. Tijdens de vier weken zal ik je elke week motiveren om aan de slag te gaan met jouw doel. Je krijgt oefeningen mee die je thuis kunt uitvoeren voor je hoofd en lichaam, ik zal tips geven hoe je meer kunt bewegen en je krijgt een standaard dagmenu van mij ter inspiratie voor een gezond eetpatroon. Want pas als lichaam, geest en ziel in eenklank zijn, krijg jij meer rust in je hoofd.

Voor mama’s en vrouwen die nog harder willen knallen of niet weten hoe zij die me-time kunnen pakken. Want in eerste instantie leer ik je hoe het voelt om even uit je dagelijkse bedoelingen te stappen. Dit zul je voelen door met je lichaam bezig te zijn, in plaats van met je hoofd. Even die hersenen uit.

Daarnaast vraag ik wel commitment van je. Ik geef je alle handvatten die je wilt, maar je mag wel zelf die boot roeien! 

Ook ben ik iemand die graag open en eerlijk communiceert, dus dit vraag ik ook van jou. Ik ken geen taboes en als ik jouw grenzen overschrijd, dan wil ik heel graag dat je dat aangeeft.

Tenslotte vraag ik je om een open mind te hebben, want er zijn meer dingen tussen hemel en aarde dan wij zien. Voelen, zeker, maar ze zijn niet altijd zichtbaar – net zoals radiogolven. Ben je dus niet die bewuste vrouw, dan is dit traject helaas niet geschikt voor je.

Voor dames die geen open mind hebben en eigenlijk niet verder willen leren. Daarnaast wil ik graag een veilige omgeving creëren waar je jezelf kunt zijn en alle vragen kunt stellen. Heb jij gauw een oordeel klaar, dan ben je wellicht niet geschikt voor dit traject.

Ten eerste: je moet helemaal niks. Het is een bijna verboden woord bij mij – behalve als je naar de wc moet. Je doet dit omdat je graag een Hell Yeah leven wilt en niet een Zo-zo-leven. Omdat je zelfverzekerder in je schoenen wilt staan en je (weer?) sexy wilt voelen tegenover je partner. Je doet het om een goed voorbeeld te zijn voor je kinderen. Je doet het om meer te kunnen geven aan je omgeving – vooral liefde en vreugde. Omdat je daar ruimte voor krijgt door dit traject. Je doet het omdat je van jezelf wilt houden. Omdat je die overtollige kilo’s wilt kwijt raken en je kinderen met voetballen eruit wilt rennen. Omdat je lekker in je vel wilt zitten en geniet van alle complimenten: “Wat zie jij er goed uit, zeg!” Je doet het omdat jij je beter voelt, je veilig bij jezelf en omdat je die me-time gewoon waard bent.

Ben ik nog wat vergeten?

Het traject vind plaats op Facebook. Ik heb een besloten Facebookgroep waarbij jij je aan kunt melden via de pagina waar je komt als jij je hebt aangemeld en je krijgt de benodigde informatie via de mail. Daarnaast maak ik ook gebruik van mails om je op de hoogte te houden.

Scroll naar top
Luna Maria draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches