Krijg meer energie gedurende de dag - Luna Maria

Loop je als een kip zonder kop rond? Van de ene afspraak naar de andere en is het moment dat je in de rij van de kassa staat te wachten, het moment dat je helemaal gek wordt van al die slome mensen omdat je thuis verwacht wordt? Dan kost dat heel veel energie! Maak je daarvan vrij en volg deze tip hoe je meer energie gedurende de dag krijgt!

afbeelding

Meer energie gedurende de dag

Misschien klinkt het zweverig, maar op het moment dat je met je hoofd al bij alle dingen bent die je die dag moet afvinken, zweef je. Je bent niet in het hier en nu en dat kost je, zoals al gezegd, energie. Daarom is het een goede gewoonte om drie tot vijf keer per dag kleine momenten in te bouwen waarop je aardt en een korte bodyscan uitvoert.

Aarden

Aarden is niets meer dan met beide voeten op de grond staan en dat ook te voelen. Neem er gerust een halve minuut voor om stevig te staan. Je knieën mogen uit het slot, je bovenlijf staat trots als een pauw rechtop. Als je wilt, kun je dit met gesloten ogen doen. Je kunt op allerlei momenten aarden. Wanneer je bijvoorbeeld, zoals in de video omschreven, in de rij van de kassa staat, bij de stoplichten op het groene licht staat te wachten, maar ook zittend op de bank of aan tafel.

Bodyscan

Als je van dit rustmomentje nog even wilt genieten, haal dan een aantal keren diep adem en ga na wat er in je lijf gebeurt. Zit er iets vast? Heb je misschien honger of dorst die je eerst niet opmerkte door alle hectiek. Ben je toe aan het avondje me-time? Of heb je juist behoefte aan een mooi moment met vrienden, je kinderen of je hubbie? Registreer het, accepteer het en als het kan, doe er wat mee! Je zult niet alleen meer energie krijgen gedurende de dag, maar ook een gelukkiger mens worden en door dit te oefenen, zul je ook steeds beter naar je lijf leren luisteren.

Mis niets!

Ben je benieuwd naar nog meer van dit soort artikelen en wil je niets meer missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg mij op FacebookInsta en Pinterest.

Over LumaGym

Over mij

Heb je vandaag al je dosis energie gehad? Ik ben Maria en ooit begonnen met deze website, omdat ik het fantastisch vind om mensen te inspireren. Vooral op het gebied van sport, voeding en gezondheid!​

Op zoek naar een specifiek artikel?

Meer energie gedurende de dag

Mis niets en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je lekkerder in je vel zitten met energie voor 10? Geef je lichaam, ziel en geest dan die 5 minuten per week me-time en schrijf je in!

Deze site bevat affiliatelinks. Wanneer je een product koopt, zal het je niet meer kosten dan gewoonlijk, maar krijg ik hiervan wel een kleine commissie.

Bevalt je dit artikel? Deel het dan! :)

Deel op facebook
Deel op pinterest
Deel op whatsapp
Deel op email
Deel op twitter
Deel op linkedin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde artikelen

Paardrijden
Interviews

Paardrijden

Annicka is trots op haar paard en ook trots op haar hobby. Ze brengt dan ook uren en uren door

Lees verder »
Scroll naar top
Luna Maria draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches