Eindelijk van je zwangerschapskilo's af!

Online training

Krijg je lijf terug in 6 stappen

Transform yourself

Krijg je oude lijf (bijna) terug

“Ik kom gewoon niet van mijn zwangerschapskilo’s af!” Een van de zinnen die ik regelmatig hoor van nieuwe klanten. Het zit je in de weg, je hebt minder lucht en je kunt je kind(eren) niet bijbenen. Maar dat is nu afgelopen!!

Ben je nog niet lang geleden bevallen of gaat je kind al naar de middelbare school? Het maakt niet uit. Die buik zit niet alleen in de weg, hij maakt je incontinentie ook nog erger, je energielevel is laag en daar moet verandering inkomen! Ik heb de perfecte oplossing voor je! Met deze online training leer je de makkelijkste manier om af te vallen.

What's in for you?

 • Afvallen zonder honger
 • Je kind(eren) (weer) kunnen bijbenen
 • Meer energie de hele dag door, waardoor jij meer kunt geven 😉
 • Lekker en met plezier sporten (zonder in je broek te plassen)
 • Je kunt de training gemakkelijk met je mobiel volgen
 • Overzichtelijke handvatten om af te vallen
 • Voedingsschema's
 • Trainingsschema's
 • Workoutvideo's

Luister, bekijk of lees de training!

Je kunt de training via je desktop bekijken en op je mobiel. De video’s kun je kijken en je kunt deze ook alleen luisteren terwijl je wat anders doet! Daarnaast staat de stof in korte teksten en ga je interactief aan de slag met opdrachten. Daarboven op ontvang je vier dagmenu’s als houvast en vier trainingsschema’s of -video’s waardoor je niet meer na hoeft te denken over je volgende stap.

Word de beste versie van jezelf door op onderstaande knop te klikken!

De 6 stappen van de training

 • 1. Leer op de juiste manier doelen te stellen
 • 2. Leer wat jouw motivatie is
 • 3. Hoe kun je zonder moeite aan je beweging komen?
 • 4. Hoe zit dat met voeding?
 • 5. Hoe blijf je on track?
 • 6. Leer wat je te doen staat als je je doel hebt bereikt!
 • Bonus 1. Wekelijkse trainingsschema's en -video's
 • Bonus 2. Wekelijkse voedingsschema's
 • Bonus 3. Ik beantwoord al je vragen die je hebt!

Love yourself

De features

De drie grote pijlers zijn bewegen, voeding en mindset. De bonus features gelden voor de eerste vier weken. Zie hieronder de reeks in een notendop.

...de inhoud van de training bestaat uit...

Sport

Ik leer je hoe je zonder moeite de sport kunt doen die jij leuk vindt en daardoor lekker van je me-time kunt genieten! Stel je doelen en behaal ze zonder moeite!

Voeding

In deze lessen leer je hoe je verantwoord en makkelijk kunt afvallen zonder de lekkere dingen uit je dieet te schrappen. Kortom, afvallen zonder honger.

Mindset

Mindset is alles! Je leert in de training hoe je doelen kunt stellen en gemotiveerd blijft. Want zonder doelen en de nodige motivatie kom je niet in actie!

...en de bonus features zijn...

Ondersteuning op afstand

Loop je tegen uitdagingen en vragen aan? Stel ze gerust via mail of de site. Ik ben er om je verder te helpen en op het juiste pad te zetten. Ik beantwoord al je vragen persoonlijk tot je weet hoe je je doel bereikt.

voedingsschema's

De voedingsschema's zijn een ware pracht! Je kunt ze als voorbeelden gebruiken of je er daadwerkelijk aan houden. Heb je vragen over de schema's, neem dan contact met mij op zodat ik je kan helpen.

Trainingsschema's en -video's

Wil je verantwoord afvallen en er mooi uitzien, dan is sporten een must! Je wordt er fitter van, vergroot je longinhoud en verhoogt je stressbestendigheid. Daarom heb ik verschillende schema's en thuisworkouts.

Wie gingen je vooraf

Wat zeggen anderen?

Over Maria

Adem

De zon schijnt en ik kijk uit over de weilanden. Ik heb net een heerlijke wandeling met mijn hond achter de rug. Even flink ingespannen. Ik geniet met volle teugen en adem de frisse lucht in en weer uit. En dat is voor mij heel bijzonder, gewoon ademen. Het is goed zo.

Met een heerlijk voldaan gevoel ga ik naar huis. Sinds ik aan mijn fysieke en mentale kracht werk, kan ik de wereld weer aan. Heb ik zin om te zingen, te bewegen en kies ik voor gezonde voeding omdat ik weet dat dat het beste voor me is. Dat ben ik waard. Meer dan waard.

De laatste met gym

Maar dat is weleens anders geweest. Ik ben Maria en geboren met astma. Sporten was wel het laatste wat mij geadviseerd werd vroeger. Rustig aan doen, niet forceren, niet teveel inspanning leveren. De dokter en ziekenhuizen zag ik vaker dan de gymzaal op school. Waar ik trouwens überhaupt niet goed in was, in gym. Je weet wel zo’n meisje dat als laatste gekozen werd. Dat was ik.

Ik groeide op in Duitsland en verhuisde op mijn 14e naar Nederland. De frisse lucht tussen de bergen verruilde ik voor een dorpje vlakbij Gorinchem. Ik leerde de taal, ging naar school en vond mijn draai. En had nog steeds last van mijn astma. Ik leefde mijn leven op halve kracht. Totdat de dag kwam dat ik verliefd werd op een marinier. Een sporter, hij liet mij zien dat het ook anders kon. Zijn sterke wil, mentaliteit en bewegingsvrijheid zetten mij aan om voorzichtig te gaan bewegen.

Wilskracht

Ik Maria, die nog geen shuttle run test kon lopen, ging naar de sportschool. Wat zouden mijn vroegere vrienden daar hard om gelachen hebben. Op de sportschool konden ze mij het vast wel leren. Ik werd sterker, zette door en leerde om mijn grenzen te verleggen. Ondertussen had ik mijn vriendje laten gaan. Maar de wilskracht om fit te worden nam hij niet van me af. Toch kreeg ik niet de begeleiding waar ik op hoopte. Ik kwam erachter dat als je net buiten de toom valt er weinig mensen zijn die jou echt begrijpen en kunnen helpen. En als ik in de groepslessen anderen bezig zag, kreeg ik de neiging om ze te leren hoe het anders kon.

Ik zag vrouwen met overgewicht, een zwakke rug, last van de enkels of adem tekort. Maar ook zonder doorzettingsvermogen, geen maatje om mee te sporten, onzeker over hun uiterlijk en weinig puf. Dat raakte mij. Ik herkende mezelf. En ben de opleiding Sport en Bewegingsleider gaan doen, ook mijn diploma voor gewichtsconsulente heb ik behaald en ik heb de Female Power cursus gedaan. Ik ben gespecialiseerd in mama’s. Of je nu 6 maanden geleden moeder bent geworden of 10 jaar. Je lijf verandert, je bekkenbodem is niet meer zoals hij was, om over dat buikje nog maar te zwijgen.

Jouw stok achter die deur

En daarom kan en wil ik jou motiveren, helpen en leren goed voor jezelf zorgen, geloven in je zelf en bewegen op je eigen manier dat zo ontzettend belangrijk is. Ik heb lang op halve kracht geleefd en dáár pas ik nu voor. Ik voel de lucht weer door mijn longen stromen. En ja, ik heb nog steeds astma. Maar ook daar is mee te leven. Op volle kracht. Ik geloof dat lichaam en geest een zijn. Als je deze met elkaar verbindt? Dan krijg je power. Power om vol te leven vanuit jouw kracht. Dat is het allerbeste wat jij jezelf kunt geven. Ga ervoor dame, je hebt het in je. Adem in, adem uit.

Een beetje gek

Graag deel ik nog wat ‘’gekke’’ dingen over mezelf zodat je in ieder geval weet met wie je in zee gaat.

 • Ik ben diep van binnen een echte nerd. Ik lees heel veel boeken over mijn vakgebied en ondernemerschap en ook van een fantasy en thrillers kan ik echt genieten.
 • Ik mediteer elke dag, zodat ik mijn adem kan voelen. Ik kan het iedereen aanraden. En nee, dat is geen spiriwiriegedoe maar een prachtige methode om krachtig te worden. Ik leer het je graag.
 • Ik hou van gekke bekken trekken. Check mijn Instagram-account!
 • Ik heb een dubbele baan, sst! Sporttrainer en tegelijk ook maatschappelijk werker. Soms zijn de zakdoekjes echt even nodig in de les en dan niet alleen voor het zweet. 😉
 • Mijn quilty plessure is wijn en lekker uitgebreid tafelen met de mensen die me lief zijn. (dus ook veel eten tot je rollend naar huis kunt). Mijn ma zegt altijd: Etwas Warmes für die Seele (iets warms voor de ziel).

Voel jij nu van binnen: Met hulp van Maria moet het mij ook gaan lukken om:

 • Te sporten, zelfs als ik er (nog) niet van hou en liever zit te netflixen.
 • Gezond te gaan eten, zelfs als ik nu al weer de neiging heb om een diepvries pizza naar binnen te schuiven.
 • Rust te voelen in mijn hoofd, zelfs als ik nu nog gestresst ben.
 • Meer energie te krijgen, zelfs als ik nu futloos ben.
 • Meer kracht te krijgen, zelfs als ik me nu fysiek en mentaal niet fit voel.

Ik weet een ding zeker. Als ik het kan om op volle kracht te leven (denk aan astma en het laatst gekozen meisje met gym) kan jij het ook. Zeker weten. Zet vandaag de juiste stap en neem hier contact met me op. Ik ga jou helpen, ik kijk ernaar uit!

Sportieve groet,
Maria van Lumagym.

Hiermee help ik je

Voel jij nu van binnen: Met hulp van Maria moet het mij ook gaan lukken om:

 • Te sporten, zelfs als ik er (nog) niet van hou en liever zit te Netflixen, of denk geen tijd ervoor te hebben.
 • Gezond te gaan eten, zelfs als ik nu al weer de neiging heb om een diepvries pizza naar binnen te schuiven.
 • Rust te voelen in mijn hoofd, zelfs als ik nu nog gestrest ben.
 • Meer energie te krijgen, zelfs als ik nu futloos ben.
 • Meer kracht te krijgen, zelfs als ik me nu fysiek en mentaal niet fit voel.

Ik weet een ding zeker. Als ik het kan om op volle kracht te leven (denk aan astma en het laatst gekozen meisje met gym) kan jij het ook. Zeker weten. Zet vandaag de juiste stap en neem hier contact met me op. Ik ga jou helpen, ik kijk ernaar uit!

Sportieve groet,
Maria van LumaGym.

Word die fitte mama

Free Your Body

Zonder honger, met plezier en een plan dat werkt! Je leert het allemaal in deze training en die kennis kun je blijven hergebruiken! Geef om jezelf zodat je nog meer energie hebt voor al die andere ballen die je omhoog houdt!

P.S. hieronder zie je trouwens een happy klant van mij het voorbeeld geven hoe het kan 😉

Let's talk money

Plan de campagne

online training en alle features

129
95
 • Toegang tot de training
 • 4 voorbeeld voedingsschema's
 • 4 voorbeeld trainingsschema's en -video's
 • Persoonlijke ondersteuning op afstand

vragen, opmerkingen, complimenten?

Neem contact op

take the first step. i will do the rest.

Schrijf me gerust! Ik neem binnen een dag contact met je op.

 • Joost de Jongestraat 23, Leerdam
 • maria@luma-gym.nl

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

LumaGym maakt gebruik van de Facebook Pixel en Google Tag om de inhoud van de website en haar advertenties te verbeteren.

Bekijk details

Inloggen op de website. Producten in je winkelmandje plaatsen. Dit zijn allemaal functionaliteiten die zonder deze cookies niet zouden werken. Overigens zijn functionele cookies altijd toegestaan.

Bekijk details
Wis mijn instellingen Instellingen gewist!
Scroll naar top
Luna Maria draait op SYS PlatformSYS Platform