Hoe staat het met de goede voornemens? - Luna Maria

De laatste werkdag van het eerste kwartaal is bijna voorbij! En wat hebben we lekker geknald. Aan het begin van het jaar heb ik een lijst van goede voornemens gemaakt en deze met jullie gedeeld. Met april en de lente in het vooruitzicht, wil ik jullie graag op de hoogte houden van de stand van zaken! 😊

FIT·2·B·U

Jullie hebben nog niets hierover voorbij zien komen. Dat klopt! De strategie is uitgezet, de flyers zijn in de druk, de website is in de maak en we gaan lekker aan de slag om bedrijven te benaderen! Begin mei gaan we van start met de eerste groep. Omdat het een pilot betreft, hebben we het net anders ingestoken. Namelijk nog geen grote reclame, niet de volle mep betalen en vooral het programma draaien en evalueren.

Wat houdt het in?

Uit onderzoek van de Universiteit van Utrecht blijkt dat (werk)stress beroepsziekte nummer 1 is. Tel daar nog je gezin, vrienden en familie bij en je agenda zit al gauw vol. Hoe je daar relaxter mee om kan gaan leer je bij FIT2BU!

FIT2BU is dé plaats waar je moet zijn als je weer dansend door je leven wilt! Door de unieke combinatie van buiten sporten, voedingsadvies en coaching herstelt je fysieke en mentale conditie én kun je beter je grenzen bewaken.

Aanbod

Sport, voedingsadvies en coaching zijn de pijlers van ons programma. Samen met de andere deelnemers volg je het FIT2BU-programma van 15 weken. Onder de professionele begeleiding van Maria en Jeanine ga je met de andere deelnemers aan de slag met je lijf en je hoofd. Wekelijks gaan we buiten sporten. En tijdens de workshop ‘Bewust van voeding’ krijg je inzicht hoe je ook in drukke periodes gezond kan blijven eten.

Eén keer per twee weken werk je stap voor stap aan minder stress en meer balans in je leven.  In de groepssessies krijg je inzicht in jezelf en de oorzaken van je stressklachten. Tussen de sessies in kun je wat je geleerd hebt direct in praktijk brengen.

De sessies vinden plaats in de omgeving van Leerdam. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers.

Omdat we dit programma niet voor het grote publiek ter beschikking willen stellen, maar werkgevers aan een beter gezondheidspercentage binnen hun organisatie willen helpen, gaan wij uitsluitend bedrijven benaderen. Ben je op dit moment overspannen of ken je mensen die graag weer hun oude energie terug willen? Vraag dan aan je werkgever of je aan ons programma deel mag nemen! Tenslotte is burn-out en overspannenheid serieus te nemen volgens een recent artikel van de Volkskrant.

Gewichtsconsulente

Hoe staat het met de goede voornemens

Jaja, we zijn zeker bezig! Al over 1/3 van de leerstof en bijna klaar om de oproep te doen voor proefkonijntjes voor een van mijn examenopdrachten! Dus houd me in de gaten!

I AM WOMAN

Wie mij volgt heft waarschijnlijk wel een blij bekkie voorbij zien komen op Insta en Facebook. Want we hebben de Female Power Course gehaald! En niet misselijk makend: maar liefst een 8,8 voor de theorie en een 8 voor de praktijk (omdat ik niet enthousiast genoeg in de lucht sprong). Maar ieder zijn eigen stijl voor wat betreft lesgeven. 😉

Wat nu?

Ondertussen heb ik al een plannetje liggen voor de Bootcamp Mama’s. Jawel! U leest het goed! Want zoiets hebben we dus nog niet in en rondom Leerdam. Jaaaa… ik zag wel iets voorbij komen, heel toevallig, terwijl ik toch echt eerst naar mijn concurrenten heb gezocht. Die groep is per 1 maart gestopt met haar activiteiten in Leerdam. Ik had in ieder geval nog nooit van die groep gehoord. Dus waar zal dat aan gelegen hebben, vraag ik me af? 😉

Wie is mijn Bootcamp Mama?

Hoe staat het met de goede voornemens

Bootcamp Mama’s is voor de Mama to Be en de Fit Again Mama. Alles in een groep – tot ik genoeg klantiezie heb ik ze te splitsen. Ben je namelijk zwanger, dan zijn er zaken om rekening mee te houden tijdens de sport. Behalve als je al super getraind bent, is het namelijk niet aan te raden om in de Bootcamp Leerdam-groep mee te doen. Daar sprinten we, doen burpees, wedstrijden tot de max en kan het voor een volle buik gevaarlijk worden. Ben je dus zwanger, mag heel de wereld het weten en wil je ondertussen fit door je zwangerschap in de buitenlucht? Dan ben je van harte welkom!

Ben je in de afgelopen 9 maanden bevallen en ben je weer klaar om te sporten? Kom dan vooral een proefles meepikken! Per 1 mei wil ik van start gaan!

Contact gelegd

Nu heb ik een hele middag gezeten om contacten te leggen met verloskundigen en fysiotherapeuten. Helaas heb ik alleen nog een ‘kom ik op terug’-bericht gehad. Maar we zullen volhouden! Ben je toevallig een fysio die gespecialiseerd is in bekkenbodemproblematiek of een verloskundige? Ben jij dan mijn deurtje binnen die wereld? Dan zou ik je eeuwig dankbaar zijn als je mij erin laat! Bericht mij! Ik ga deze groep zeker te weten oprichten. Geen twijfel aan. Maar samen is het veel beter en ook makkelijker voor de Mama’s om fit de zwangerschap door te komen en van de zwangerschap en de bevalling te herstellen!

Obstaclerun

Owja! Die Break Out Run! Mijn bootcampers hadden een net iets ander idee. Wel een obstakelwedstrijdje maar dan helemaal in het roze! 😊 Wij hebben ons voor 18 mei namelijk aangemeld voor de Muddy Angel Run. Zolang de inschrijvingen nog open zijn en je met ons meesport, kun jij je ook aanmelden! Ik heb een teampagina aangemaakt: LumaGym. De kaart betaal je zelf. De rest regel ik. 😉

Bootcamp next level

Die nieuwe doelgroep heb ik voor nu even op de lange baan geschoven. Met mijn nu al strakke schema, wil ik mij graag op bovenstaande concentreren. Want zoals een Russische gezegde luidt: “Als je ervoor kiest om op twee konijnen te jagen, zul je geen van beiden vangen.” Dus concentreer ik me op deze paar dingen goed om ze ook net zo goed voor elkaar te krijgen!

Ik ben toch zo benieuwd hoe het met jouw goede voornemens gesteld is?? Vertel op!

Mis niets!

Ben je benieuwd naar nog meer artikelen over mij en wil je niets meer missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg mij op FacebookInsta en Pinterest.

Over LumaGym

Over mij

Heb je vandaag al je dosis energie gehad? Ik ben Maria en ooit begonnen met deze website, omdat ik het fantastisch vind om mensen te inspireren. Vooral op het gebied van sport, voeding en gezondheid!​

Op zoek naar een specifiek artikel?

Mis niets en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je lekkerder in je vel zitten met energie voor 10? Geef je lichaam, ziel en geest dan die 5 minuten per week me-time en schrijf je in!

Deze site bevat affiliatelinks. Wanneer je een product koopt, zal het je niet meer kosten dan gewoonlijk, maar krijg ik hiervan wel een kleine commissie.

Bevalt je dit artikel? Deel het dan! :)

Deel op facebook
Deel op pinterest
Deel op whatsapp
Deel op google
Deel op email
Deel op twitter
Deel op linkedin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Duiken
Interviews

Duiken

Eindelijk rust! Zittend aan de Spiegelplas ten oosten van het dorp Nederhorst den Berg hoor ik het geluid van het

Lees verder »
Scroll naar top
Luna Maria draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches