De Balansbrenger | werk zelf aan je mindset voeding en sport | Luna Maria

De Balansbrenger - Online training

Herken jij dat ook?

De dag is over voordat je doorhebt dat die begonnen is. ‘s Ochtends begin je al met het checken van je mails en social feed. je zit nog geen 5 minuten aan je ochtendkoffie of de hectiek van de dag begint al. Iedereen moet aangekleed, uitgelaten en spullen gepakt hebben, terwijl jij eigenlijk nog moe bent. Op het werk (of op je keukentafel) ligt er een stapel problemen op je te wachten en als je ‘s avonds klaar bent, wil je niets liever dan op de bank zitten omdat je overweldigd bent door de dag. Maar er zijn nog een aantal andere dingen waar jij je aan ergert:

kinga-cichewicz-402025-unsplash.jpg

Luna Maria

de balansbrenger

Hoe druk is jouw leven als moeder, vrouw, werkneemster, partner? Wil je mentaal en fysiek sterker worden, routine erin krijgen en af van die innerlijke criticus? Dan is De Balansbrenger jouw oplossing! Meld je aan voor het 8-weken VIP-traject.

Wij gaan via gesprekken, sportsessies, een Facebookgroep, e-mail en WhatsApp met elkaar aan de slag om van jou een Powervrouw in Balans te maken.

Maria

Zou het leven niet mooier zijn als

Zo’n leven is je gegeven – je mag het alleen nog maar ontvangen. Meld je aan voor de online training De Balansbrenger door op onderstaande knop te klikken en word die Powervrouw in Balans.

Je word je onbewust bewuster - Madelon (jouw voorganger in dit traject)

De Balansbrenger

Kom af van je innerlijke criticus

Wat krijg je allemaal als je kiest voor De Balansbrenger Online Training?

De oplossing

Begin met De Balansbrenger

Omdat jij er voor de hele wereld bent, oftewel je bent de hele wereld voor je omgeving, ben ik er voor jou, vrouw! Ja, lees die vorige zin nog eens.

Want weet je… Je geeft al veel. Het liefst zou je nog meer willen geven, maar daarvoor moet de accu wel vol zijn. Jij gelukkig zijn met jezelf. Je batterij zal zeker opladen met deze online training. Ook al is de online training zelfstandig, ik neem je aan de hand en reik je handvatten voor de rest van je leven. We gaan online aan de slag in de Facebookgroep en je krijgt wekelijks mailtjes. Want ik ben van mening dat lichaam, geest en ziel één zijn. Verbinding is hierbij key. Zowel de drie-eenheid lichaam, geest, ziel, als ook de drie pijlers waarop ik mijn online training heb gebouwd: beweging, mentale coaching en voeding. Sta open en de wereld ligt aan je voeten. Onderneem actie en bereik je doelen met vreugde.

powervrouw in balans

Reviews

Beoordelingen over het traject

De Balansbrenger is ook als coachingstraject verkrijgbaar. De inhoud van de training is hetzelfde. Hieronder kun je de reviews lezen van degenen die de 1-op-1-coaching gevolgd hebben. 

Een opsomming hoe de training werkt

Omdat je natuurlijk benieuwd bent wat je te wachten staat, maak ik hier een korte opsomming van hoe de training werkt:

Een greep uit de onderwerpen die we behandelen

Wil je een proefles ontvangen? Vraag hem hieronder aan.

Over mij

De zon schijnt en ik kijk uit over de weilanden. Ik heb net een heerlijke wandeling met mijn hond achter de rug. Even flink ingespannen. Ik geniet met volle teugen en adem de frisse lucht in en weer uit. En dat is voor mij heel bijzonder, gewoon ademen. Het is goed zo.

Met een heerlijk voldaan gevoel ga ik naar huis. Sinds ik aan mijn fysieke en mentale kracht werk, kan ik de wereld aan. Heb ik zin om te zingen, te bewegen en kies ik voor gezonde voeding omdat ik weet dat dat het beste voor me is. Dat ben ik waard. Meer dan waard.

Buiten sporten in Leerdam

De laatste met gym

Maar dat is weleens anders geweest. Ik ben Maria en geboren met astma. Sporten was wel het laatste wat mij geadviseerd werd vroeger. Rustig aan doen, niet forceren, niet teveel inspanning leveren. De dokter en ziekenhuizen zag ik vaker dan de gymzaal op school. Waar ik trouwens überhaupt niet goed in was, in gym. Je weet wel zo’n meisje dat als laatste gekozen werd. Dat was ik.

Ik groeide op in Duitsland en verhuisde op mijn 14e naar Nederland. De frisse lucht tussen de bergen verruilde ik voor een dorpje vlakbij Gorinchem. Ik leerde de taal, ging naar school en vond mijn draai. En had nog steeds last van mijn astma. Ik leefde mijn leven op halve kracht. Totdat de dag kwam dat ik verliefd werd op een marinier. Een sporter, hij liet mij zien dat het ook anders kon. Zijn sterke wil, mentaliteit en bewegingsvrijheid zetten mij aan om voorzichtig te gaan bewegen.

Wilskracht

Ik Maria, die nog geen shuttle run test kon lopen, ging naar de sportschool. Wat zouden mijn vroegere vrienden daar hard om gelachen hebben. Op de sportschool konden ze mij het vast wel leren. Ik werd sterker, zette door en leerde om mijn grenzen te verleggen. Ondertussen had ik mijn vriendje laten gaan. Maar de wilskracht om fit te worden nam hij niet van me af. Toch kreeg ik niet de begeleiding waar ik op hoopte. Ik kwam erachter dat als je net buiten de toom valt er weinig mensen zijn die jou echt begrijpen en kunnen helpen. En als ik in de groepslessen anderen bezig zag, kreeg ik de neiging om ze te leren hoe het anders kon.

Ik zag vrouwen met overgewicht, een zwakke rug, last van de enkels of adem tekort. Maar ook zonder doorzettingsvermogen, geen maatje om mee te sporten, onzeker over hun uiterlijk en weinig puf. Dat raakte mij. Ik herkende mezelf. En ben de opleiding Sport en Bewegingsleider gaan doen, ook mijn diploma voor gewichtsconsulente heb ik behaald en ik heb de Female Power cursus gedaan. Ik ben gespecialiseerd in vrouwen en mama’s. Of je nu 6 maanden geleden moeder bent geworden of 10 jaar. Je lijf verandert, je bekkenbodem is niet meer zoals hij was, om over dat buikje nog maar te zwijgen.

Jouw stok achter die deur

En daarom kan en wil ik jou motiveren, helpen en leren goed voor jezelf zorgen, geloven in je zelf en bewegen op je eigen manier dat zo ontzettend belangrijk is. Ik heb lang op halve kracht geleefd en dáár pas ik nu voor. Ik voel de lucht weer door mijn longen stromen. En ja, ik heb nog steeds astma. Maar ook daar is mee te leven. Op volle kracht. Ik geloof dat lichaam en geest een zijn. Als je deze met elkaar verbindt? Dan krijg je power. Power om vol te leven vanuit jouw kracht. Dat is het allerbeste wat jij jezelf kunt geven. Ga ervoor vrouw, je hebt het in je. Adem in, adem uit…

Een beetje gek

Graag deel ik nog wat ‘’gekke’’ dingen over mezelf zodat je in ieder geval weet met wie je in zee gaat:

 • Ik ben diep van binnen een echte nerd. Ik lees heel veel boeken over mijn vakgebied en ondernemerschap en ook van een fantasy en thrillers kan ik echt genieten.
 • Ik mediteer elke dag, zodat ik mijn adem kan voelen, kan aarden en in contact kom met het Goddelijke. Ik kan het iedereen aanraden. En nee, dat is geen spiriwiriegedoe maar een prachtige methode om krachtig te worden. Ik leer het je graag.
 • Ik hou van gekke bekken trekken. Check mijn Instagram-account!
 • Ik heb een dubbele baan, sst! Sporttrainer en tegelijk ook maatschappelijk werker. Soms zijn de zakdoekjes echt even nodig in de les en dan niet alleen voor het zweet. 😉
 • Mijn quilty plessure is wijn en lekker uitgebreid tafelen met de mensen die me lief zijn. (dus ook veel eten tot je rollend naar huis kunt). Mijn ma zegt altijd: Etwas Warmes für die Seele (iets warms voor de ziel).

Voel jij nu van binnen: Met hulp van Maria moet het mij ook gaan lukken om:

 • Te sporten, zelfs als ik er (nog) niet van hou en geen puf voel.
 • Gezond te gaan eten, zelfs met een gezin in mijn achterhoofd.
 • Rust te voelen in mijn hoofd, zelfs als ik nu nog gestrest ben.
 • Meer energie te krijgen, zelfs als ik nu futloos ben.
 • Meer kracht te krijgen, zelfs als ik me nu fysiek en mentaal niet fit voel.

Ik weet een ding zeker. Als ik het kan om op volle kracht te leven (denk aan astma en het laatst gekozen meisje met gym) kan jij het ook. Zeker weten. Zet vandaag de juiste stap en neem hier contact met me op. Ik ga jou helpen, ik kijk ernaar uit!

Lieve groet,

Maria

Start vandaag nog met de online training de Balansbrenger

Online Training

De Balansbrenger
47 All-inclusive 8 weken
 • Elke week een nieuw mindsetonderwerp
 • Elke week nieuwe feiten over voeding
 • Elke week een nieuwe workout
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep
 • Levenslange toegang tot de online leeromgeving
 • Je gaat zelfstandig aan de slag met de thema's

Wil je een proefles ontvangen?

Laat hieronder je mailadres achter en ontvang een proefweek in je inbox! Ik zal je daarna uiteraard nog even contacten om onder andere te vragen wat je ervan vond!

persoonlijke blog

Waar haal ik mijn wijsheden vandaan?

Ik ben me ervan bewust dat er veel mensen op internet zijn die hun kennis uit ervaring putten. Vooral wat voeding en sport betreft. Omdat ik een echte Duitse ben, vind ik het naast de ervaring die ik heb opgedaan ook belangrijk dat ik mijn papiertjes binnen heb. Een van mijn waardes is kennis hebben van de dingen die ik vertel en vooral wat voeding en sport betreft. Je zult me dus niet zo gauw zien vertellen dat je een bepaald dieet moet gaan volgen of sport moet gaan doen omdat dat nu eenmaal in is. Ik onderbouw mijn adviezen graag en ben zo transparant mogelijk. Wat ik daarvoor aan opleidingen en kennis heb (op)gedaan, zie je hieronder:

Vette bonussen

Is het na een week na aanmelding niet je ding, dan krijg je je geld terug! Daarnaast worden de thema’s aangeboden in een online training waar je levenslang toegang tot blijft houden. Wil je nog meer verrassingen die je zeker niet verwacht, meld je dan gewoon aan!

Veelgestelde vragen

Je gaat met 8 onderwerpen per pijler (sport, voeding mindset) zelfstandig aan de slag. Een drie-eenheid omdat je pas in balans kunt zijn als je alle drie op orde hebt. Je merkt pas écht verschil als je deze implementeert.  Elke week stuur ik je mails als reminder voor de online leeromgeving zodat je gestimuleerd blijft.

Voor vrouwen die heel graag verandering in hun sport, voeding en mindset willen aanbrengen maar niet weten hoe. In eerste instantie leer ik je hoe het voelt om even uit je dagelijkse bedoelingen te stappen. Dit zul je voelen door met je lichaam bezig te zijn, in plaats van met je hoofd. Even die hersenen uit.

Daarnaast vraag ik wel commitment van je. Ik geef je alle handvatten die je wilt, maar je mag wel zelf die boot roeien! 

Tenslotte vraag ik je om een open mind te hebben, want er zijn meer dingen tussen hemel en aarde dan wij zien. Voelen, zeker, maar ze zijn niet altijd zichtbaar – net zoals radiogolven. Ben je dus niet die bewuste vrouw, dan is deze online training helaas niet geschikt voor je.

Ben je iemand ‘die al duizend diëten heeft geprobeerd en niks werkt’? Ben je van mening dat niemand je iets nieuws kan leren? Dan weet ik niet zeker of mijn traject geschikt is voor je. Ik vraag namelijk een open mind van je – dus sta open voor nieuwe dingen en laat je vooroordelen thuis. Wees je ervan bewust dat ik niet voor je ga afvallen of (mentaal) sterker ga worden. Ik wil je de hele wereld geven, maar je moet er wel zelf voor aan de bak.

Ten eerste: je moet helemaal niks. Het is een bijna verboden woord bij mij – behalve als je naar de wc moet. Je doet dit omdat je graag je hersenen uit wilt zetten. Omdat je zelfverzekerder in je schoenen wilt staan en je (weer?) sexy wilt voelen tegenover je partner. Je die Powervrouw in Balans wilt zijn. Je doet het om een goed voorbeeld te zijn voor je kinderen. Je doet het om meer te kunnen geven aan je omgeving – vooral liefde en vreugde. Omdat je daar ruimte voor krijgt door dit traject. Je doet het omdat je van jezelf wilt houden. Omdat je die overtollige kilo’s wilt kwijt raken en je kinderen met voetballen eruit wilt rennen. Omdat je lekker in je vel wilt zitten en geniet van alle complimenten: “Wat zie jij er goed uit, zeg!” Je doet het omdat je toch graag kapot gaat tijdens de sportsessies, omdat jij je beter voelt, je veilig bij jezelf en omdat je die me-time gewoon waard bent.

Ben ik nog wat vergeten?

Zodra jij je hebt aangemeld, krijg je automatisch een mailtje met je accountgegevens om je in te loggen. Mocht je al een account hebben, dan staat de online training direct in je accountomgeving. Je kunt direct beginnen.

Scroll naar beneden als je toch eerst wilt sparren.

Contactgegevens

Wil je toch eerst sparren of De Balansbrenger wat voor je is? Schrijf me door je gegevens achter te laten!

Je kunt mij appen, mailen of dit formulier invullen. Kijk maar wat je zelf handig vindt! Ik zal je binnen drie dagen antwoorden.

Scroll naar top
Luna Maria draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches